Първоначално публикуван от Димитър
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Моторченце
Свий
X
-
Опа, нова издънка. Сега пък не знам каква е трансмисията на скутерите. Там какво има, вариатор ли?
Ммм ... Ремък, ремък ... Те не са кой-знае какво за големи мощности ... И за голям коефициент на предаване единият маховик е много голям.
Коментар
-
то ако има вариатор би трябвало да има и хидравлична системаПървоначално публикуван от СтефанОпа, нова издънка. Сега пък не знам каква е трансмисията на скутерите. Там какво има, вариатор ли?
Ммм ... Ремък, ремък ... Те не са кой-знае какво за големи мощности ... И за голям коефициент на предаване единият маховик е много голям.
Коментар
-
И ремъците нещо ...
За да работи ремъчната предавка, абсолютният минимум е 90 градуса охват на шайбата. Значи от двете страни на всеки вал трябва да има сравнително дълбоко потъващи обтягащи ролки.
Абе това няма ли име? Дайте да го търсим по-подробно. Че ще вземе да се окаже работата като едно време в секретните КБ-та - един ден просто идват едни безлични хора с еднакви костюми и казват "бе не че нещо, ама американците вече го имат. Така че не ви даваме срок, ама до другия месец и ние трябва да го имаме" А после се оказва че американците не са и чували за такова, ама вече е късно, на товато вече му свършват изпитанията и е прието на въоръжение
))
Коментар
-
Коментар
-
До: Моторченце
Знам че малко късно се намесвам в тая тема, но вчера докато си избирах резачка от нета попаднах на въпросния мотор а днес и на тази тема тук
ето един линк с две клипчета и малко инфо: http://www.motoblog.bg/index.php?news_id=1566
ако разгледате и по подробно сайта ще попаднете на един интересен ремонт на КТМ

[URL="http://forum.offroad-bulgaria.com/album.php?albumid=433"]Денем почивай, за да може нощем да се наспиш.[SIGPIC][/SIGPIC][/URL]
Коментар
-
До: Моторченце
Ейййй ако има такива механици с радост ще си строша КТМ-аПървоначално публикуван от Patrician Преглед на мнениеремонт на КТМ

Иво Георгиев
Gworkshop
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар