Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за Suzuki DR 650 SE

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнение за Suzuki DR 650 SE

Послушах съвета и се заоглеждах в ДР-ите и си харесах suzuki dr 650se от 96-02г., модела ми се вижда не толкова тежък а и доста добър на външен вид. Смятам да го карам смесено ( като офф-роада няма да е много тежък поне в началото). Дори доскоро гледах в раздел продавам един такъв но чак в ДОБРИЧ и така и не се натутках да го видя на живо защото ми беше доста далеч .
    За съжаление във форума има (или поне аз намерих) информация само за модела преди 96г. а той е с друга рама и доста по тежък. Та ако имате инфо. за suzuki dr 650se или по точно впечатления от него ше бъда благодарен да ги споделите

До: Мнение за Suzuki DR 650 SE

Тоя дето се продаваше в Добрич беше перфектна оферта за човек който търси именно такъв тип мотор.
    А ти за това за което ще го ползваш точно тоя модел е идеален. Има стартер. Важното е да намериш сравнително запазен и поддържан индивид, за да си нямаш грижи в последствие.
    И от мен да знаеш едно - ако един мотор ти харесва, разтоянието до него никога не трябва да ти е пречка, за да го вземеш, еле па някакви си 500км до Добрич

Коментар

Благодаря за изказаното мнение. Офертата наистина беше супер но парите не бяха налице за съжаление. Иначе го взимах веднага а за един оглед и едно ееееех, не си струва разходката. Сега съм си намерил човек да ми внесе от Германия но той естественно иска модел който да търси и за съжаление чак лятото. Но както и да е, толкова съм чакал ще устискам още малко.

Коментар

Има ли все пак някой който да има преки впечатления от модела

Коментар

Съвет и пмощ Намерих си мотоциклет, даже два и немога да избера. Ситуацията е следната. Единият е каран в България и много добре подържан, с регистрация , 97г. Другият е 99г. личи, че няма подменяни части (тоест изглежда така както го продават в магазина) но е нов внос без регистрация (със съответните митнически док естественно) и собственика ми предлага във фактурата от Германия да напише моето име все едно аз съм купувача от немско. Цената им в това състояние е почти еднаква. Какво ще ме посъветвате.
          Притеснявам се относно регистрацията тук на новия внос и това ,че е вкаран уж със сервизна книжка но и вносителя реално го знае неговото състояние от няколко дни. За съжаление не мога да ги сравня на живо защото са в противоположни краища на страната и към който тръгна него ще взема . Естественно ако няма нещо фрапиращо. ПОМАГАЙТЕ защото трябва да реша до няколко дни ( Че ще вейна парите)

Коментар

Само неразбрах и двата ли си гледал...?
            Как искаш да ти кажем, като не си ни казъл какви са моторите...? Кажи кой какво впечатление ти е направил! И не си мисли, че моторът от чужбина ще е много по добре поддържан. Тук има много маняци на тази тема - поддръжка! Дай малко певече информация, каквато и да била, пък ние ще се опитаме да помогнем с каквото можем.
            KTM Fen

Коментар

Не съм ги гледал лично защото са доста далече от мен, по принцип пратих хора( мои познати) да гледат този който е каран тук и те ми казаха че е без забележка както и че такъв гараж като аптека не са виждали а те са монтъори (гаража на собственика на мотора). За втория не съм го виждал освен на снимка и само ме поблазни по новата година и разговора със собственника но ме притесни че изобщо не е регистриран в страната а и с това не съм много наясно понеже ще ми е първи мотор.
              Екотакса плаща ли се или не и тн.
              ПП моторите са Suzuki DR 650 SE

Коментар

Моторът щом е от ЕС за регистрацията не се притеснявай. Елементарна е, все едно си го копуваш от БГ, единствено ти трябва легализиран превод на документите, за да ги подадеш в КАТ.
                И продавача е прав за фактурата - вписвате твойто име задължително, все едно ти си го купил от Германия, за да може да си го регистрираш директно на твое име.

Коментар

А екотакса плаща ли се за мотоциклет или е само за автомобили. И като цяло какво мислите - отлично подържан от България или нов внос с неизвестно вътрешно състояние( защото от вън е без забележка).

ПП. Двата мотора са в мобиле.бг в момента

Коментар

Вече го купих. Имам си първи собствен мотор Suzuki DR650 SE 97g

Коментар

Първоначално публикуван от dvdesh Преглед на мнение
                      Вече го купих. Имам си първи собствен мотор Suzuki DR650 SE 97g
                      Честито със здраве да го караш!
                      ... и в крайна сметка, кой от двата си взе?

П.П. Ако имаш бъпроси относно машинката питай тук в темата, ще помагамe с каквото можем.
                      KTM Fen

Коментар

Благодаря, ще питам. Иначе взех карания в България и не съжалявам, той освен че няма забележки и драскотина дори е и напълно обслужен току що минал преглед и гражданска отговорност.
                        ПП Снимките са от обявата но в действителност е даже по добре
                        Прикачени файлове

Коментар

Честито,хубавец е!

Коментар

Е та тоя е Добричкия... аз що разбрах, че бил продаден...?!
                            Перфектен е! А ти си късметлия с тая машина!
                            Много да те радва! Честито!

Коментар

Благодаря, за щастие не беше продаден и аз успях да го грабна преди три дни. Сега имам дерт, да се вдигне снега и леда и да започна да си вземам първите уроци по запознанство със Сузуки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X