Обява

Свий
Няма добавени обяви.

yamaha wr 250 (R) (X)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• yamaha wr 250 (R) (X)

Здравейте,ровейки се из motorcyclespecs.co.za видях тези два модела на yamaha wr250X и wr250R,много интересни модели,защото нямат общо с модела wr250F,има ги вариян ендуро и вариян супермото,но някой виждал ли е карал ли е,интересна новация от yamaha,все пак са модели 2007-8,дали тази форма на по ниско стоящ водач не е по удобна при ендурото или просто модела е по женски
    Прикачени файлове

До: yamaha wr 250 (R) (X)

Първоначално публикуван от Shifta Преглед на мнение
    Здравейте,ровейки се из motorcyclespecs.co.za видях тези два модела на yamaha wr250X и wr250R,много интересни модели,защото нямат общо с модела wr250F,има ги вариян ендуро и вариян супермото,но някой виждал ли е карал ли е,интересна новация от yamaha,все пак са модели 2007-8,дали тази форма на по ниско стоящ водач не е по удобна при ендурото или просто модела е по женски
    Ами много е просто като влезеш в саита на Ямаха хората са написали кое за какво се ползва,та мисълта ми беше,че няма грам фаида да ровиш там дето нищо не разбираш.

П.П Саита си го има на чист Български Език и точно за 5 минути щеше да прочетеш:

Еи това:

WR250F
    - Открий истинските си възможности
    Дали сте аматьор или професионалист, сериозен състезател или клубен водач, тази машина ще ви разкрие вашите истински възможности за шофиране off road! А в подходящите ръце WR250F е способен да спечели категоричната победа в големи ендуро и кросови състезания.
    Победната комбинация от неговия високообортен 4-тактов, DOHC, 5-клапанов двигател и компактното и олекотено шаси, гарантира, че WR250F може да се състезава и спечели теоретично на всеки вид терен. В гората неговата знаменита пъргавина няма равна на себе си, а на бързите отсечки този солиден 250-кубиков мотоциклет се движи мощно и бързо!
    WR250F. Победил навсякъде

---------------------------------------------------------------------

И това:

WR250X
    - Духът на елегантното движение
    Yamaha се слави със способността си да преминава всякакви граници, вдигайки нависоко летвата. Ние го направихме с нашия легендарен YZF-R1 и отново с WR250X. Този великолепен, не търпящ компромиси Supermoto е конструиран на основата на нашите мотоциклети-победители в off-road състезанията - WR-F и YZ-F, и е създаден да доставя екстремно удоволствие из улиците на града или по криволичещите малки шосета. Със своите 10 000 об./мин., когато го форсирате, този 4-тактов, DOHC, 4-клапанов, едноцилиндров двигател с течно охлаждане е един от най-впечатляващите 250-кубикови едноцилиндрови двигатели, които някога сте пробвали! Електронното инжектиране на горивото и 6-скоростната кутия дават на WR250X енергия да потегля мощно и бързо, а 298-мм преден диск и 230-мм заден диск на спирачките са готови да погълнат скоростта по ваша команда. 17-инчовите предно и задно колело са обути в лепнещи за пътя спортни гуми, а за прецизното му управление, този високотехнологичен мотор е снабден с алуминиево шаси, обърната предна вилка и шарнирно Monocross задно окачване.

И картинката щеше да ти се проясни съвсем.............
    Последно редактирано от spl77; 13-12-08, 01:23.

Коментар

Здравей, мой съученик има такъв( wr250x ) и доста пъти съм го карал и возил....1вото нещо, което ми прави впечатление е размера на мотора - доста малък, компактен и изключително лек, което е голям + имайки предвид, че е супермото...(но за по-габаритен човек това би било проблем)...В един сайт пишеха, че двигателят няма почти нищо общо с този на wr250F(който ни е познат понеже е разпространено ендуро), но това не е лошо нещо поради простата причина, че самото приложение на моторите е коренно различно. За мощността...хммм...да си призная ама хич не съм очарован, много лесно се кара, доста стабилен, уникални спирачки....ама просто има какво да се желае относно силата на мотора, някакси не се усеща мощността, но все пак върси доста за 250,...(една скорост от 140 я прави без никакъв проблем и то доста бързо....) Откъм возещ се - идеален.....Като цяло за мен е доста красив, лек и удобен мотор, което е идеално за пътя. P.S В youtube има едни филмчета за моторите, които накратко изясняват някои неща....Поздрави! P.S Ако лично аз ще си взимам супермото бих избрал нещо доста по-мощно.
      Последно редактирано от nk_dimitrov; 15-12-08, 19:53.
      09 YZ290F Athena BB

Коментар

Да за супермото спор няма кубиците задължително над 400,дори и при стандартния вр250ф са му малко кончетата за супермото,тия моделчета ми харесаха за тва че са точно както казваш малки и удобни,точно за оффроад както и за тва са ги пуснали,сега че са му сложили глатки гуми сие пазарна цел,но това моторче като стария серол 225 са за двама души,ето и ква реклама са си бутнали yamaha
        Прикачени файлове

Коментар

доста ми хареса ВР 250 Р , оба4е никой от търговците на мотори не го е и чувал ..никъде го няма на старо защото май е 2009 модел , а нов немога да си позволя

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X