Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Даите мнение за СУЗУКИ ДР 650 РС

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Даите мнение за СУЗУКИ ДР 650 РС

Наи после се отървах от чопъра и сега мисля да си взема такъв. Интересува ме всичко което можете да ми кажете за този мотор каде саму слабите места какво трябва да гледам преди да го купя какъв разход ще ми дава в гората и по асвалта цени за пиниони верига накладки абе всичко надижден лие и до колко

DR650

Аз съм бил собственик 3г. на DR650.Предимно по горите го карах,и веднъш-дваш до Морето.Един път съм му сменял пиниона и веригата.Ценита са съвсем нормални като за всеки мотор.Още като го купих от Светлъо от Дупница му чукаха кобилиците за клапаните и момчето ми поръча от Гърция и ми ги смени(за негова сметка).но след година пак се обадиха и така си го карах без ядове.Та предполагам това да им е слабо място защото и на други се проявява.Масло похарчва по малко,а беше на 5-6г.Наи-голямата тънкост си остава паленето(ако е без стартер),но свикнеш ли го не е толкоз страшно.Бях се научил бос да го пала.

Коментар

Re: DR650

Първоначално публикуван от savich
      Аз съм бил собственик 3г. на DR650.Предимно по горите го карах,и веднъш-дваш до Морето.Един път съм му сменял пиниона и веригата.Ценита са съвсем нормални като за всеки мотор.Още като го купих от Светлъо от Дупница му чукаха кобилиците за клапаните и момчето ми поръча от Гърция и ми ги смени(за негова сметка).но след година пак се обадиха и така си го карах без ядове.Та предполагам това да им е слабо място защото и на други се проявява.Масло похарчва по малко,а беше на 5-6г.Наи-голямата тънкост си остава паленето(ако е без стартер),но свикнеш ли го не е толкоз страшно.Бях се научил бос да го пала.
      Аз карам от близо една година ДР само,че е 600! Не мисля че разликата е толкова голяма.
      Проблемът на ДР-а е,че му "изпадат" леглата на клапаните!
      На мен ми се случи веднъж и добре че не удари буталото,защото щеше да е страшно>
      Шума в двигателя да не ти прави впечатление!Всички стари ДР-и,които съм виждал са така.И мисля че шума не идва толкова от кобилиците,ами по-скоро от веригата на балансиращите валове!
      Маслото си го харчи,бензина също много го обича-ама това е положението! И си е Джуган/тежи много/,но за тези пари,моторът си е перфектен!
      "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
      А+
      LZ1DRZ

Коментар

DR 650

Тежичък е и за това го смених,макар че беше от най-олекотения вариант.Разход на гориво 5-6л/100 на асфалт и 7-9л/100 в гората.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X