Здравейте, имам намерение да си купя първия мотор. Със сигурност знам, че искам да е 4т ендуро. Но като всички новаци искам камо ли не да лети. Предлагат ми Yamaha TW 125. Харесва ми но ме страх дали ще може да ме носи (95 кг 177 см). Какво ви е мнението за този мотор защото във форума не открих нищо за него.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Mнение за Yamaha TW 125
Свий
X
-
До: Mнение за Yamaha TW 125
благодаря за мнението, но някой има ли преки впечатления от модела защото разбрах че има и вариант 200 кубика 16 к. Харесва ми и Yamaha tt 600 но тази като, че ли е по удобна на височина, на ТТ малко трудно стигам земята
Коментар
-
По добре си намери един Джебел 250 хц или Др 350 .. Това 125 4т е много слабичко пак и ти не си си маничък . Един приятел има Джебел 200 и пак е много слаб представям си 125. По добре ТТ 600 си земи пак ще порастнеш
[FONT=Impact][SIZE=4] :lol: [COLOR=Red]Тетевен4x4 Offroad Club :D[/COLOR]
[/SIZE][/FONT]
Коментар
-
Послушах съвета и се заоглеждах в ДР-ите и си харесахsuzuki dr 650se от 96-02г., модела ми се вижда не толкова тежък а и доста добър на външен вид. Смятам да го карам смесено ( като офф-роада няма да е много тежък поне в началото
). Дори доскоро гледах в раздел продавам един такъв но чак в ДОБРИЧ и така и не се натутках да го видя на живо защото ми беше доста далеч .
За съжаление във форума има (или поне аз намерих) информация само за модела преди 96г. а той е с друга рама и доста по тежък. Та ако имате инфо. за suzuki dr 650se или по точно впечатления от него ше бъда благодарен да ги споделите
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар