Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв мотор да си избера?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какъв мотор да си избера?

здравейте, възнамерявам да се "въоръжа" с кросова машина, нещо до 250cc. като прочетох вашите мнения (преди да задавам въпроси), останах с впечатлението че подходяща машина е хонда 250 cr. харесал съм си и yamaha 250 ttr. лек съм - <60 кг., така че не ми трябва много голяма машина. може ли да ме насочите за около 2500 лв. дали може да се намери такова нещо или подобно и ако може, къде? от софия съм, така че ако имате нещо предвид, направо давайте с адресите

благодарности на всички

Е те това ТТР-250 не сам го виждал.Иначе според мен машината е тази която ти е като калъп още с първото качване на нея. Пробай повече мотори преди да си купиш за да не сменяваш машини като мене -3 сезона поред.

Коментар

кал и черни пътища

има yamaha ttr 250, ама не са много евтинки. в този клас може би попада и suzuki dr 250, някакви идеи от къде има по-читави? че авто/мото къщи бол, ама какви неща има, един бог знае.......а това за калъпа е ясно, като обувки трябва да ти е - удобно :-)

Коментар

Питай Жоро в Стара Загора се продаваше ХР250 и това е много добър мотор.

Коментар

дай координати на жоро от стара загора

Коментар

Ъъъ не бе за този Жоро Хаджиев става въпрос прати му е дно ЛС да го питаш, ако не се включи дотогава

Коментар

как му е ник-а на жоро....че много юзъри бе

Коментар

Аз съм тоя Жоро!
                Ламята от нашия клуб си продаваше XR-a, но съм си забравил телефона в къщи и не мога да ти го дам сега. Машината е чудесна, но ти трябва да си уточниш все пак какво искаш, тъй като говориш за кросов мотор, а все ендура споменаваш ...
                Виж някъде в ОБЯВИТЕ купува/продава го имаше този мотор.
                Автор на обявата - Ламята.
                Там има и телефон.
                Ендурото и сексът не са шега работа !
                -------------
                Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                http://crazy-job.com

Коментар

здраве желаем!!! голема работа е форума, еиййййй.....

да, за ендуро говорим, благодаря за уточнението нали все пак трябва в някакъв момент да се придвижим от т. А до т. Б, а доколкото ми е известно с чист крос не стааа....не че не става, ама не е законосъобразно объркването идва от www.mobile.bg, където навсякъде слагат "ендуро", "кросов".....

Коментар

Първоначално публикуван от looozer
                    ....................... объркването идва от www.mobile.bg, където навсякъде слагат "ендуро", "кросов".....

Ей, много ги мразим тия обяви. Толко ли са неграмотни тез хора не знам.
                    2010 CRF 250 R

Коментар

факт е, има даже и под нек'ви пистарки написано 'кросов'...това за да им излизат техните обяви при търсене по ключови думи

Коментар

Първоначално публикуван от looozer
                        факт е, има даже и под нек'ви пистарки написано 'кросов'...това за да им излизат техните обяви при търсене по ключови думи
                        тва го знам. най-редовно го ровя мобилето и още продължавам да се нервирам от подобни простотии.
                        най се дразня от обяви където продават някой 15 годишен дрънгел, а а го пишат с 5-6 години по-нов
                        2010 CRF 250 R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X