Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за Husqvarna

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мнение за Husqvarna

Първоначално публикуван от Silvestar Преглед на мнение
    Абе Хора нямате ли малко чуство за хумор?...
    Аз имам, но повечето хора които четат форума приемат всичко написано за истина. Затова напоследък внимавам как се шегувам
    2010 CRF 250 R

Коментар

Когато съм сигурен в това колко добре карам - вече съм решил - няма да е "конвенционална" марка. TM, Aprilia, Husqarna, Cagiva или нещо в тоя смисъл - части има! Само да имаш търпение да ти ги докарат!

Коментар

Лично мнение ,но който говори лошо за Хускварна е просто човек който не разбира и грам от ендуро.1ОО години мотори и традиция,когато тези хора са правели ендура много от нас включително и аз даже не сме били и планувани.Няма лошаХускварна просто беше казвам беше проблем с частите и толкоз.
        Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
        0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
          Лично мнение ,но който говори лошо за Хускварна е просто човек който не разбира и грам от ендуро.1ОО години мотори и традиция,когато тези хора са правели ендура много от нас включително и аз даже не сме били и планувани.Няма лошаХускварна просто беше казвам беше проблем с частите и толкоз.
          То по принцип няма лош мотор,но има по-хубав от хубавия.
          [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
          ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от Jori Преглед на мнение
            То по принцип няма лош мотор,но има по-хубав от хубавия.

Колега един въпрос:

Имал ли си някога Хускварна?

Аз съм сменил доста Хускварни,в момента ТЕ 450 СС–2007г. ,ремонтирал съм доста и съм останал очарован от качеството на изработка.

Не си прави изводи за една или друга машина без да си я изпитал сам!!
            ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Аз съм имал ВР 125 първият ми истински ендуро мотор,аз съм техен голем фен и не се знае дали в бъдеще няма да е някоя 300 4т вече.А и когато Хускварна печелеха световни ,другите само гледаха и се учеха.Искам да попитам колегата по горе кои пилоти от сега действащите все още ,постигнаха златни резултати именно с ТЕ моделаа сега да видим кой разбира от ендуро.
              Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
              0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Колегата пита за употребяван мотор,а вие давате статистики от състезания кадето моторите са нови.Аз Хускварна не съм имал,но това което си мисля за нея се потвърди миналата седмица когано пореднага Хускварна блокира,тъпо е но се случва.
                [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
                ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

пичове неговорете глупости за тая марка защото от 2 години карам HUSQVARNA WR125 1997 и не съм пипнал едно болтче.ама кадели не съм я карал такаче неговорете глупости като не сте имали такива мотори сега само ще и сменя буталото за всеки случай

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
                    Аз съм имал ВР 125 първият ми истински ендуро мотор,аз съм техен голем фен и не се знае дали в бъдеще няма да е някоя 300 4т вече.А и когато Хускварна печелеха световни ,другите само гледаха и се учеха.Искам да попитам колегата по горе кои пилоти от сега действащите все още ,постигнаха златни резултати именно с ТЕ моделаа сега да видим кой разбира от ендуро.
                    Андреа Манчини и Филипо Чиотти- шампиони в Италиянския Ендуро Шампионат за 2007г. Първият е на 4 "темпи" втория на 2 "темпи".
                    За 2008 незнам какво са направили, но ще се поинтересувам.
                    [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от Jori Преглед на мнение
                      Колегата пита за употребяван мотор,а вие давате статистики от състезания кадето моторите са нови.Аз Хускварна не съм имал,но това което си мисля за нея се потвърди миналата седмица когано пореднага Хускварна блокира,тъпо е но се случва.
                      Само Хускварни ли блокират???

Иначе не си имал пък как я блокира.
                      ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X