Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво им има на Кавазаки?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво им има на Кавазаки?

Колеги , аз искам да попитам защо на офроад състезанията в България напоследак никой не кара КАВАЗАКИ. Това някаква мода ли е или нещо не ги бива тези машини. Аз на скоро си купих кх450 2006г. и си мисля дали нещо не се минах отново?

До: Какво им има на Кавазаки?

- Колега, върви ли Ролс Ройса ? Проблеми нещо прави ли ти ?
    - Върви, никакви забележки, няма проблем.
    - Абе щото гледам не ги карат много...
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

..в ендурото може би да но на мотокроса гледам че яко ги карат ..просто еди който е един от основните вносители е решил за в ендурото да стимулира продажбите на бетите /а те и нямат сериозни крос модели/..а за кроса на кавазакитата /те пък нямат прекалено голям избор при ендуро моторите/ ..според мен това е ситуацията на нашия пазар за нови мотори в момента ..и между другото това се наблюдава и на европейският пазар ..и е обусловено и от политиката на самите фирми производителки
      ..определено не си се набутал де..ми е мисълта

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
        - Колега, върви ли Ролс Ройса ? Проблеми нещо прави ли ти ?
        - Върви, никакви забележки, няма проблем.
        - Абе щото гледам не ги карат много...
        Това ми хареса
        Много изчерпателен отговор на вапроса ми . Благодаря за сравнението.

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
          ..в ендурото може би да но на мотокроса гледам че яко ги карат ..просто еди който е един от основните вносители е решил за в ендурото да стимулира продажбите на бетите /а те и нямат сериозни крос модели/..а за кроса на кавазакитата /те пък нямат прекалено голям избор при ендуро моторите/ ..според мен това е ситуацията на нашия пазар за нови мотори в момента ..и между другото това се наблюдава и на европейският пазар ..и е обусловено и от политиката на самите фирми производителки
          ..определено не си се набутал де..ми е мисълта
          Дано си прав. Засега машината се представя страхотно и ме кефи от всякаде. Само дето много бързо яде задната гума
          И аз тръгнах от малкия клас кх125 после 250 4т, но реших , че е време за голямата машина и прежалих една известна сума. Удоволствието от ездата е несравнимо- много рязък мотор ,много адреналин, и много ме уморява. Като покарам стотина километра на ден после цяла нощ сънувам как яздя звяра. Още ме плаши и не съм го подкарал както трябва, ама е въпрос на време.

Коментар

А бе доста често се срещат мнения, че Кавазакитата били трошливи и не бил хубави. Дрън дрън мотора се троши когатато не го гледаш както трябва. Вярно, че може би е по претенциозен но ако си сменяш всичко както си му е реда и не правиш компромиси с консумативи няма да се чупи.
            За едно обаче съм сигурен Кавазаки е мания, веднъж купил си такава машинка край с теб. Позеленяваш чак до мозъка на костите си.
            Все пак Еди има и доста части на склад за по новите модели, а и цените на моторетките са си много добри.
            KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Брато то големия мотор иска яко стискане, дали не си се надскочил малко? Един приятел си купи кавазаки и до последно хаир не видя от него. Може такъв да му е бил касмета знам ли

Коментар

Тука въпроса е малко психологически.
                Направили едно проучване в Германия на собствениците на автомобили, кои от собствениците са най-недоволни от марката кола която карат и какво още биха желали. Е познайте сега кои са били най недоволните собственици, т.е. на коя марка
                естествено на мерцедес

та същото положение може да е и с кавазаки
                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Ако знаеш какво търсиш и си го намерил , значи си е перфектно. Аз мисля ,че Хонда , Ямаха Сузуки и Кавазаки са четрите марки производители на мотоциклети. При това сравнително равностойни. Естествено зависи кой от тях към кой сегмент от пазара и конкретен модел се е насочил да атакува .
                  аз самия след десетина смени съм се спрял на KLX650 и ми е добре. За разлика от предишните - предимно хонди и ямахи - оплаквания нямам.
                  Караи със здраве , поддържай с акъл /и пари/.
                  0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Изгледахте ли мотокроса на нациите....Биха само Кавазакита и в трите манша.....и все различни пилоти, та даже на MX1+OPEN мисля първите трима бяха с Кава и ако Буба Стюърт не беше паднал накрая щеше да има ЧЕТИРИ Кавазаки в челото....

Коментар

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
                      Изгледахте ли мотокроса на нациите....Биха само Кавазакита и в трите манша.....и все различни пилоти, та даже на MX1+OPEN мисля първите трима бяха с Кава и ако Буба Стюърт не беше паднал накрая щеше да има ЧЕТИРИ Кавазаки в челото....

Абе друго си е очите да са ти ЗЕЛЕНИ.

Наистина нищо им няма,моя примерно никога не е спирал да върви.Може и с разбити лагери да върви може и с нови,може и със учукано бутало може и с ново,може и с пр.....ни семери може и с нови ама все си върви.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X