Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изборът на КРАЛЕТЕ..!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Изборът на КРАЛЕТЕ..!!!

Така, сядам да Ви разкажа как ми мина вчерашният следобед или по точно как се "срещнах" с кралицата на Великобритания и какво си говорихме естествено....
    Аз първо като джентълмен и целунах ръката разбира се.. после си поговорихме за световната финансова криза и най-накрая тя ме попита абе ти КОЙ БЕШЕ...
    А аз и викам как кой бе ЧИНЕЛА от offroad-bulgaria...
    Тя все пак е човек горката забравя нали е на години но ... ..веднага се сети и вика: "А да бе да сетих се, та нали и моите внуци нещо за полудели по ендурото...
    Аз изпаднах в шок...принц Уилям и принц Хари ендуристи ...не това е невъзможно, ами полото нали това е кралски спорт
    Тя пак горката ми вика е да де ама там яздят само по един кон а иначе били повече....
    Но да не съм голословен като един мой приятели от Габрово.... ще ви покажа снимки пък Вие сами преценете....

Ето ме и мене макар, че с костюм малцина ще ме познаят....

И сега моля Ви недейте да очаквате, че кралете карат ....... да те карат истинско ендуро

Здрасти Чинел...

Ауууу какъв мотор...

Ауууу какви мотори.....

Това беше, даже и комшииките бяха наизлезли да ни помахат....

До: Изборът на КРАЛЕТЕ..!!!

Големите винаги знаят какво да правят при криза ...след като и кралете се ориетираха към тази марка при задаващият се колапс то наистина това е машината...Нека някой да обори темата ако има други доказателства... П.П. Иначе кралицата каза :...ех Чинел, Чинел, на нас всичко ни е синьо по рождение та Ямаха ни се полагаше по право , ама мога ли да кажа на червеното - синьо и на истината , че е лъжа...въздъхна дълбоко, прибра дантелената кърпичка в подгъва на ръкава и се отправи към покоите си...Чинела остана сам пред камината и допи чашата с червено Бургунско вино , което му се полагаше по рождение...

Коментар

Само едно немога да разбера,що са се качили на тия Хонди като лично аз миналия месец им подарих на момчетата по един чисто нов KDX та да ме запомнят.

Коментар

Абе знаят xората на какво да се качват.

Коментар

А бе знаят те ама преди да поканят Чинела ,май са звъннали на Жорката-ХРа та да ги светне ,че повече от един чайник в групата няма смисъл той щял да кипне пре достатачо вода за следобедения чай
          И понеже Чинела от скромност бил отказал да покара с тях те го поверили на следващият по стадшинство в групата
          В ГОРАТА Е ИГРАТА

Коментар

Кво да се прави световната криза не е пощадила и кралското семейство явно са кандардисали пред Хонда за да скърпят семейния бюджет.
            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Глад майка..
              ще се мъчат момчетата, ама какво да правиш

Коментар

Точно тия парцалени кукли нещо не ми се виждат достойни за подражание в какво да е.

Коментар

..тая работа си има причини ..и то може би не точно каквито мислите..по принцип хонда имат сериозни производственни мощтности на острова..осигуряват сума ти работни места плащат данъци и тн. итн. итн. ..със сигурност има и лоби и във властта и тн итн итн..така че..това не е и нещо ново от много години на сам тия пичове карат само -хонда мотоциклети-виждал съм техни снимки още от преди 5 години с едни хр и

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
                    Глад майка..
                    ,,Не става само с ядене..."
                    Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                    „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                    LZ1EMS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X