Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha DT 125R vs. Suzuki TS 125R

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

иначе знам и една WR200 която май ще се навият да я продадат но ще и искат поне 2000лв
    Коя година е тази ВиЕрка...?
    "Опознай Родината за да я обикнеш"

Коментар

Нещо за YAMAHA DT 125 SUZUKI TS 125?

Ще ми кажете ли нещо за тези два мотора. В смисъл варвят ли според вас,нещо за поддръжката им, какви предимства и недостатъци имат и кой от 2-та да избера(или и 2-та) интерасува ме и с колко скорости е сузукито? Ако някои знае нещо да казва, защото много бързам а и се колеба я

Коментар

Re: Нещо за YAMAHA DT 125 SUZUKI TS 125?

Зависи от кои дт-та е !

Коментар

Тук би трябвало да разбереш за двата мотора,и много други
          MG RACING

Коментар

Купих сузукито, пушка е ама ме спряха оше първия ден, а нямаше дори и регистрация. Между другото някой знае ли къде може да се изкара А1 категория?

Коментар

Първоначално публикуван от kurmi6ona Преглед на мнение
              Купих сузукито, пушка е ама ме спряха оше първия ден, а нямаше дори и регистрация. Между другото някой знае ли къде може да се изкара А1 категория?
              Там където може да се изкара и А категория...
              Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

0888216164-Сашо,всички категории
                Последно редактирано от iva_kx; 26-03-08, 10:23.
                MG RACING

Коментар

Ямаха дт 125 втора ръка

хондата е продадено но сега намерих една ямаха 89 за 1600 125дт може ли малко инфо за нея който има такава или има впечатления от нея мерси много
                  Прикачени файлове

Коментар

До: Нещо за YAMAHA DT 125 SUZUKI TS 125?

Аз мога да Ви кажа от личен опит за Yamaha DT 125 lc че според мен тази козичка, малката DT е много по-добра от сузукито ще Ви кажа защо. Има части и за двата, но все пак повече за Yamaha имам я вече повече от две години и не им е дала никакъв дефект от както съм я взел веднъж само съм сменял бутало и сегменти и това беше просто DT-то е много здрава машина според мен suzuki-то няма да издържи толкова колкото yamaha-та и мога да кажа още нещо за DT-то - то може да погребе още две Suzuki-та TS от там нататък вие решавате, кой да вземете!
                    Последно редактирано от iva_kx; 26-03-08, 10:24. Причина: Пиши на кирилица!

Коментар

Първоначално публикуван от ElInMoTo-bratmi Преглед на мнение
                      az moga da vi kaja ot li4en opit za yamaha dt 125 lc 4e sporet mene tazi kozi4ka malkata DT e mnogo po dobra ot suzukito 6te vi kaja za6to ima4as ti i za dvata no sepak pove4e za yamaha imam q ve4e pove4e ot 2 godini i nemiii e dala nikak1v defekt ot kakto sam q vzel vedn1j samo sam smenql botalo i sigmenti i tova be6e prosto DT-to e mnogo zdrava ma6ina spored mene suzukito nqma da izdarji tolkova kolkoto yamahata i moga da kaja samo o6te ne6to za DT-to to moje da pogrebe o6te dve suzukita ts otam natataka vie re6avate koi da vzemete
                      Колега, моля те пиши на кирилица - останалите не са длъжни да дешфрират смисъла в това, което си написал...

Първоначално публикуван от ElInMoTo-bratmi Преглед на мнение
                      Аз мога да Ви кажа от личен опит за Yamaha DT 125 lc че според мен тази козичка, малката DT е много по-добра от сузукито ще Ви кажа защо. Има части и за двата, но все пак повече за Yamaha имам я вече повече от две години и не им е дала никакъв дефект от както съм я взел веднъж само съм сменял бутало и сегменти и това беше просто DT-то е много здрава машина според мен suzuki-то няма да издържи толкова колкото yamaha-та и мога да кажа още нещо за DT-то - то може да погребе още две Suzuki-та TS от там нататък вие решавате, кой да вземете!
                      По темата - не съм съгласен с това, което казваш - във форума има Suzuki TS - на Chaveto, и доколкото разбирам, мотора се представя добре! Ако нямаш факти по въпроса или някаква техническа информация за дефекти и проблеми, мнението ти не е меродавно за мен - това е за мен, останалите да си решават!

Иначе нищо лично - всеки има право на свое мнение
                      Поздрави и със здраве да си караш DT-то!
                      Последно редактирано от господин никой; 25-03-08, 16:07. Причина: typo...

Коментар

kurmi6ona, който е пуснал темата вече от почти година има Сузуки ТС 125 и досега не е пипнато нищо по двигателя и си е много доволен от него. Снимки можете да видите в тази тема Каране по и около Чепеларе където се вижда къде ходи и неговия и моя, който също е ТС, но е 200сс Като цяло нямам наблюдения от към ДТ-125, но имам от към ТС125 и 200 и мога да кажа, че това са наистина едни много добри мотори
                        Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

И аз имам ТС 125 и го карах 2 години с огромен кеф....наистина му се пръсна буталото в края на миналия сезон, но все пак нямаше никакви други проблеми(все пак е 92г. и просто му е дошло времето на това бутало). Мн съм доволен от моторчето...
                          09 YZ290F Athena BB

Коментар

До: Yamaha DT 125R vs. Suzuki TS 125R

А какво мислите за Тдр 125 ?

Коментар

Първоначално публикуван от Сречко Преглед на мнение
                              А какво мислите за Тдр 125 ?
                              Сречко... Тези теми не ти ли харесаха, че ги игнорираш и пишеш там където НЕ трябва?!

Кажете си мнението за Yamaha TDR 125

YAMAHA TDR 125 1995

Въпрос за Yamaha TDR 125

Yamaha TDR 125 - Нужда от информация

Коментар

аз в момента карам Suzuki TS 125RR и съм мн доволен от него карах сузуки рм 125 на мн малко години непомня колко и да ви кажа не е мн голяма разликата но на моя двигателя му е като нов сменил съм вски4ко и е със дебелите колове.н.з.... това ми е първия истински мотор преди това имах симсон ендуро и балкан 75цц, карал с1м ямаха дт125 и смятам 4е сузукито е мн по добро. това е перфектния мотор за у4ене лек е мн лесно се кара и е перфектно балансиран за скокове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 163,279 в 01:07 на Днес.

Зареждам...
                                X