кажете нещо Yamaha 600 xt може би 1995 но ме сам сигурен за6тото е сас старата предница дават миа около 2000 лв.добре ли е
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
кажете нещо Yamaha 600 xt
Свий
X
-
Eййй Пешо, само да те чуе Бай Васил какво си написал за ТТR-а
Иначе за тези пари XT-то от 95г. е добра сделка. А ти за къде искаш да го ползваш наистина този мотор?
Ако имаш номера на двигателя мога да проверя коя година е точно.
Петър е прав, че за екстремизъм на тази цена е по-добре 250 2т. По-леки са и достатъчно мощни.
Коментар
-
Аз нямам нищо против срещу тези машини. За мен те са си живи ютий. Аз съм карал такива китюци (според моите разбирания и сега си карам). Днешното ми представа за ендуро машина за 80-85 кг човек като мен е, максимум 110 кила и да е здрава като цяло. Не ме бърка 2Т или 4Т, важното е да върви и да ми доставя наслада и удоволствие от карането. А тези мотори, за които говорим, това удоволствие не го носят, а направо го развалят!
Коментар
-
нали сам от морето моторат ми трябва както за плажа така и за гората.между другото сега ми се обадиха за един cr 250 honda 96 год.незнам около 2200-2400лв.аз са6то сам за 2т ма6ини това зна4и 4е XT-то отпадааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа.yes.VIVA la MOTOCROSS
Коментар
-
моторат ми трябва както за плажа
нали сам от морето моторат ми трябва както за плажа така и за гората.между другото сега ми се обадиха за един cr 250 honda 96 год.незнам около 2200-2400лв.аз са6то сам за 2т ма6ини това зна4и 4е XT-то отпадааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа.yes.VIVA la MOTOCROSS
Коментар
-
FUNI, CR-а на Магарето го знам. Добър е и на добра цена!
Можеш да го видиш и да прецениш сам най-добре.
Но и аз ти препоръчвам по-лек мотор за това, което мислиш да правиш с него. Ако вземеш това XT, така или иначе след една година ще искаш да го разкараш. Виж, всички по-нови модели се стремят да ги направят възможно по-леки.
Нека не ми се обижда Иво ХТ, ама така вече стоят нещата.Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
http://sixdayscrazyjob.com
http://crazy-job.com
Коментар
-
нали сам от морето моторат ми трябва както за плажа така и за гората.между другото сега ми се обадиха за един cr 250 honda 96 год.незнам около 2200-2400лв.аз са6то сам за 2т ма6ини това зна4и 4е XT-то отпадааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа.yes.
къде си що си там я дай да разорем плажа тия дни някой ден
хем ще ти наглася на ср а туй онуй ако го вземеш де
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар