Обява

Свий
Няма добавени обяви.

кажете нещо Yamaha 600 xt

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• кажете нещо Yamaha 600 xt

кажете нещо Yamaha 600 xt може би 1995 но ме сам сигурен за6тото е сас старата предница дават миа около 2000 лв.добре ли е
    VIVA la MOTOCROSS

XT, TTR и т.н. са вече остарели машини. Китюци са и не са проектирани за яки натоварвания. Истината е, че ако искаш да караш по шосетата и из града, ХТ-то би ти паснало, но ако си решил да кръстосваш из горите по-добре си вземи едно 2Т за тези пари! Според мен доста по-добър варянт!

Коментар

Eййй Пешо, само да те чуе Бай Васил какво си написал за ТТR-а
      Иначе за тези пари XT-то от 95г. е добра сделка. А ти за къде искаш да го ползваш наистина този мотор?
      Ако имаш номера на двигателя мога да проверя коя година е точно.
      Петър е прав, че за екстремизъм на тази цена е по-добре 250 2т. По-леки са и достатъчно мощни.

Коментар

Аз нямам нищо против срещу тези машини. За мен те са си живи ютий. Аз съм карал такива китюци (според моите разбирания и сега си карам). Днешното ми представа за ендуро машина за 80-85 кг човек като мен е, максимум 110 кила и да е здрава като цяло. Не ме бърка 2Т или 4Т, важното е да върви и да ми доставя наслада и удоволствие от карането. А тези мотори, за които говорим, това удоволствие не го носят, а направо го развалят!

Коментар

sorry

sorry за дубала
          VIVA la MOTOCROSS

Коментар

нали сам от морето моторат ми трябва както за плажа така и за гората.между другото сега ми се обадиха за един cr 250 honda 96 год.незнам около 2200-2400лв.аз са6то сам за 2т ма6ини това зна4и 4е XT-то отпадааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа.yes.
            VIVA la MOTOCROSS

Коментар

моторат ми трябва както за плажа

нали сам от морето моторат ми трябва както за плажа така и за гората.между другото сега ми се обадиха за един cr 250 honda 96 год.незнам около 2200-2400лв.аз са6то сам за 2т ма6ини това зна4и 4е XT-то отпадааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа.yes.
              VIVA la MOTOCROSS

Коментар

Сори, Фъни, не видях че си от морето. Е, аз ако съм на твоето място, взимам ЦР 250! Е, разбира се зависи в какво техническо състояние е - но ако е от сигурен човек? Защо не? Макар че, аз си мисля, че в далаверите твои или мои няма! Всеки гледа как да си го нагласи за него си!

Коментар

незнам в какво сатояние

незнам в какво сатояние е вав форума купувам -продавам има моя обява и ми се обади МАГАРЕТО от Ст.загора че той ми се обади ако има6 инфо.за него или за ниакой друг казвай.
                  VIVA la MOTOCROSS

Коментар

незнам в какво сатояние

незнам в какво сатояние е вав форума купувам -продавам има моя обява и ми се обади МАГАРЕТО от Ст.загора че той ми се обади ако има6 инфо.за него или за ниакой друг казвай.
                    VIVA la MOTOCROSS

Коментар

FUNI, CR-а на Магарето го знам. Добър е и на добра цена!
                      Можеш да го видиш и да прецениш сам най-добре.
                      Но и аз ти препоръчвам по-лек мотор за това, което мислиш да правиш с него. Ако вземеш това XT, така или иначе след една година ще искаш да го разкараш. Виж, всички по-нови модели се стремят да ги направят възможно по-леки.
                      Нека не ми се обижда Иво ХТ, ама така вече стоят нещата.
                      Ендурото и сексът не са шега работа !
                      -------------
                      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                      http://crazy-job.com

Коментар

Благодаря ти Жоро.6е гледам да мина през Ст.Загора таз или др. седмица щом ти казва6 доверявам ти се 1000пр.
                        VIVA la MOTOCROSS

Коментар

Жоре, аз не се обиждам и съм напълно съгласен с теб, че така вървят нещата .
                          Точно по тази причина смених ХТ-то с КТМ 2Т .

Коментар

/ползвам там един апартамент все едно е мой/
                            къде си що си там я дай да разорем плажа тия дни някой ден
                            хем ще ти наглася на ср а туй онуй ако го вземеш де

Коментар

mitkov-става човече ако идва6 насам аз сам в р-т Ден и Нощ там ще ме тарсиш ок.а що се отнася за CR трябва да го видя
                              VIVA la MOTOCROSS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X