Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GasGas вече във България

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: GasGas вече във България

Първоначално публикуван от tapotoparche Преглед на мнение
    Краси К, какъв е GAZ-a? 300 ли е? и как го усещаш? Пусни някакви впечатления.
    Да, 300 е. След един час каране на затворено почти равно трасе няма как да споделя нищо особено.
    След като досега съм карал разни стругове с технологии отпреди 15 и повече години, този мотор ми е като самолет. Не смея да навивам масура, че ще има болка Затова и не знам, например, дали има "шутове" при определени обороти като при 125сс.

В сравнение с 4т, не усещам особена разлика. Както казва Митков - 3-тактов мотор. Общо взето, на която и скорост да му дадеш газ, почва да тегли без замисляне. Експериментирах, и в разстояние на 60-ина метра няма никакъв проблем да изредя скоростите до шеста и на нея пак си дърпа. Бих го оприличил на съвременните дизели - вкарваш 4-та или 5-та и цял ден можеш да си караш на нея.
    Сега ще се отучвам да спирам с двигател и ще се уча да го припомпвам (нали така се кара 2т?). Все още не съм сигурен и за окачването. Съвсем в началото ми беше ужасно твърдо, но накрая май бях свикнал. Дай боже, да надобрея толкова, че да мога да определя какво да променя, ако не ми харесва.
    Другата добра новина за мен е, че като трябва да го местя малко, в много от случаите предпочитам да му вдигна задницата вместо да си играя да маневрирам напред-назад. Ама това е щот съм много як, не за друго

Коментар

Е и това е нещо засега! Благодаря Краси и чакаме още отзиви! ще следя форума, че аз искам да си взема нещо ново, да си го карам с кеф. Само незнам как ще свикна да меша бензина с масло!? Абе колеги някъде по бензиностанциите не предлагат ли готова смес?
      КЕФА ЦЕНА НЯМА! Борис Кърчев

Коментар

няма никакъв проблем при смесването на бензина
        -по принцип аз лично взимам бензин в туба 20 литрова -или 10 литрова -/имам 2/на 10 то литра слагам 250мл масло на 20 литровата 500мл масло и това е
        иначе ако зареждате на бензиностанция можете да си сложите в малки шишенца масло и да си ги надпишете-примерно-/за 5 литра / или /за -7 литра / може да се сметне и с гсм а примерно или да си надпишете на лепенка залепена някъде -затолкова литра -толкова масло..макар че то си се смята много лесно и на ум а и малко повече или малко по малко няма никакъв проблем само под 20мл на литър не бива да се слиза и вече по над 40мл на литър пък започва да пуши

Коментар

Колеги 4т двигателите неса ли на базата на DRZ400 или на мен така ми се струва ?
          GAS GAS
          EC 450 =>=> EC 300 2013

Коментар

Колеги какво стана с тази тема? Защо никой не пише за впечатления от Газ-а? И има ли бройки за тестване в представителството?
            КЕФА ЦЕНА НЯМА! Борис Кърчев

Коментар

Колеги какво стана с тази тема? Защо никой не пише за впечатления от Газ-а? И има ли бройки за тестване в представителството?
              явно..много ги карат и нямат време за споделяне и писане във форума

Коментар

За четири тактовите двигатели не сте прави те са собственна разработка .За тях са се ангажирали американски инжинери,а 2т ги глси Бони Гебелен той е и главния виновник да са толкова добри 2т.За маслото Митак не си прав аз слагам 150 грама на 10 литра и е много добре ,говора само за Моторекс 2т пълна синтетика или Мотул 800.С 25 грама на литър фибрта в ауспуха се зацапва за нула време.
                Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Краси гледам на снимката ти още ли не си му махнал тапите по двигатела,личи си по трабата която е под капака на клапата на ауспуха от лявата страна на мотора.Дай повече снимки ,ако те притеснява за маслото което писах сипвай му 2 процента пак е добре.А и пусни повече снимки да видим как е мотора и карането ,не че аз не знам ама ме кефи да вида некой в БГ с ГАС ГАС .Пишете и за магазина имат ли някаква страница в интернет и пр.
                  Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                  0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Имах възможност да пробвам FSR515 на първото каране на мотопистата в кв.Гоце Делчев мотора беше на 5 км. и собственика го разработваше . За няколкото кръгчета които направих на трасето огромно впечатление ми направи как реагира на подаване на газ ,(доста нервен за мойте възможности) но се оказа че това всъщност е голямо преимущество при преминаване на всякакви препятствия без подготовка и необходима скорост, просто подаваш малко газ и мотора скача, като подивял на места на които съм свикнал да се подготвям за преминаване . За окачването не мога да дам някакво мнение просто си работи и по никакъв начин не подсказва за някакви недостатъци. Да не забравя да спомена спирачките NISSIN които определено ме впечатлиха с доброто спиране . Може би заради инжекциона мотора определено е доста сприхав което ме кара да мисля че поведението му е по скоро като на чист крос от колкото на ендуро (според мойте възможности естествено) но това естествено са сравнения които правя с моя мотор. Иначе моторчето си има копче за палене което мен лично много ме разглезва (губи се романтиката ) .Определено на мен много ми хареса, дано скоро и някой с по-голям опит сподели неговото мнение за мотора.
                    GAS GAS
                    EC 450 =>=> EC 300 2013

Коментар

Че тук се избиха да говорат че 515 бил мног мек за каране,апък вижте човека какво говори.Аз не мога да дам мнение щото не съм карал такъв,но не мисла че е по труден за каране от КТМ 525.За запалването копчето според мен си е много добре,зависи кога се използва.А и системата на запалване е различна при тези модели,имат два кръга ел. система за мотора и за уредите.Май запалването е на фирмата Бинг или нещо подобно и са първите които пускат мотор инжекцион с крачен стртер.

Коментар

а от тези новите белите ще докарвате ли..
                        ..пепи тия белите модела за 09 ли са или са само за 6 дайс модел ..дай малко инфо и какво ще е модернизирането на 250 то за 09 та ..
                        ..и дали продават 6 дейс модели и с колко се различава цената..както и какви опции в повече има евентуално този модел...

...е еее ..те май БАЯ въпросчета станаха..

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
                          Краси гледам на снимката ти още ли не си му махнал тапите по двигатела,личи си по трабата която е под капака на клапата на ауспуха от лявата страна на мотора.Дай повече снимки ,ако те притеснява за маслото което писах сипвай му 2 процента пак е добре.А и пусни повече снимки да видим как е мотора и карането ,не че аз не знам ама ме кефи да вида некой в БГ с ГАС ГАС .Пишете и за магазина имат ли някаква страница в интернет и пр.
                          Нищо не съм махал, че ще има ох-чета. Ще снимам и ще кажеш какво да му махам.

За вървене върви, но сега ще видя да му понаглася окачването, че ми е твърдо и много рита. Пък нали съм много снажен, та вече бая пъти полягвам от спряло положение, защото ми е висок.

Освен това явно ще иска по-голям пиньон отзад, че на моето каране като отвори клапата на втора и тръгне бясно (май се пада към 6500-7000 оборота), вече летя и трябва да връщам, за да няма пак ох-чета.

Аз все още съм и с жигльорите от фабриката, които предполагам са от по-спънатите, но ако не съм казал досега - не смея, за да няма ох-чета

Коментар

Събота карах гасгас 515-ka. Супер готина машина! Окачването(след леки настройки), разпределение тежест, спирачки, двигател - всичко е учудващо добре балансирано! Много приятно моторче, а и представителите са големи пичове, което май е едно от най важните неща!
                            Последно редактирано от sabin; 20-10-08, 22:53.

Коментар

Краси изчаай малко повече и тогава пипай амортисиорите,че като нови са по твърди от нормалното.А да ти кажа че тази предница е нова и не съм много в час с що годе настройките.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X