Здравейте колеги, надявам се на вашата помощ относно избора ми на ендуро, насочил съм се към Априлия 125 РХ имам приятел от Италия и на него смятам да му поръчам да ми потърси, интересуваме този мотор здрав ли е в смисъл на мен ми трябва най- много от София до яз. Искър да се разходя за из града отвреме на време лятото, друго може ли 2ма човека да се возят гледам има съпенки за 2ри човек и разхода му как е .. искам още да споделя, че преди това съм карал Иж Юпитер 5 , Мз 250 Етз и Балкан 50 дори още си го пазя
ПП прегледах в търасчката всички теми за модела, но на горните въпроси неможах да си отговоря... Благодаря на всички отзовали се !!!
ПП прегледах в търасчката всички теми за модела, но на горните въпроси неможах да си отговоря... Благодаря на всички отзовали се !!!
да не би да падна и да му счупя мотора каза , че щял да ми покаже как върви и , като си го купя да си го карам аз
от мотора се отказах веднага; в събота ходих до Пасарел там гледах една априлия рх125 покарах я атака пак не и работеше дори той е бил проблем за надирането на цилиндъра според момчето което я продаваше, караше го с масло шел червен за резачка след основния ремонт с виещи лагери
мотора беше абсолютен трошляк и без никви документи цена от 2100 падна на 1900 информативно просто го попитах... неделя гледах една априлия рх 94г мотора мн добре вървеше и имаше всички документи за рег. вида му беше доста окаян беше падано изпоодран и ръкохватките за ръчната спирачка и съединителя изпочупени цената му беше 1900лв , че сега ще поизчакам малко да видим какво ще се появи в мобилето и още един вариянт имам директно от италия , че времето ще покаже
Коментар