Ужасно съжелявам, че на английски, но това е което мога да направя в момента.
http://www.youtube.com/watch?v=SmyFn...eature=related
За да съм абсолютно ясен - 8 минути обяснения, какви точно повреди е имал мотора... Някои от повредите и проблемите в разработката са ясно видими дори и за лаик, като мен...
П.С. Извинявам се за външния линк...
П.П.С Пре-прегледах си поста и видях, че не е достатъчно ясен - мотора е "Hummer" 250 кубиков, разработка на "Zongshen".
					http://www.youtube.com/watch?v=SmyFn...eature=related
За да съм абсолютно ясен - 8 минути обяснения, какви точно повреди е имал мотора... Някои от повредите и проблемите в разработката са ясно видими дори и за лаик, като мен...
П.С. Извинявам се за външния линк...
П.П.С Пре-прегледах си поста и видях, че не е достатъчно ясен - мотора е "Hummer" 250 кубиков, разработка на "Zongshen".

,
,

. Задният венец също ме шокира. Не се учудвам, че толкова бързо изчезнаха от централните магазини тука при нас. Едно от най големите оплаквания е (както се чу и във филма) - частите. Счупили се нещо, сезона ти е приключил. А това е тука в САЩ, мога да си представя колко е доставката до Б-я напр.
. Задният венец също ме шокира. Не се учудвам, че толкова бързо изчезнаха от централните магазини тука при нас. Едно от най големите оплаквания е (както се чу и във филма) - частите. Счупили се нещо, сезона ти е приключил. А това е тука в САЩ, мога да си представя колко е доставката до Б-я напр. . Ако искаш да се учиш как да поддържаш и работиш по мотор, то това е един прекрасен продукт
. Ако искаш да се учиш как да поддържаш и работиш по мотор, то това е един прекрасен продукт
 .    Сега си търся нещо по хубаво аз си взех този да се уча да карам горе долу се научих и вече ми трябва истински ако някои знае да се продава нещо по евтиничко ако може да пише.
.    Сега си търся нещо по хубаво аз си взех този да се уча да карам горе долу се научих и вече ми трябва истински ако някои знае да се продава нещо по евтиничко ако може да пише.

Коментар