Обява

Свий
Няма добавени обяви.

моля помогнете с покупка за моторче ?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• моля помогнете с покупка за моторче ?

здравите начинаещ съм , от година имам книжка за мотор и още
    нищо не съм карал освен курсовете , харесах си това моторче
    http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?t...=0&f22=3&f23=0
    и имам голямото желание да го взема ако изглежда добре на живо
    и по-важно ако наистина е здраво спрях се на леко ендуро зашото преди като бях по здрав покарвах по-малко колело по планините
    и ендурото мн ме привлича , това което искам е с времето лека полека да се науча да качвам по някое бордюече нищо
    по сериозно , не разбирам от мотори ,имам нужда от някои човек
    с опит които да види мотора с мен и да ми каже дали наистина е здрав и няма ли някакви скрити проблеми стискам си паричките и само мотори сънувам този месец , за малко изпуснах скоро едно ДР=650 но това не беше за като мен така или иначе , мисля че с
    този 125 кубиков добре ще си паснем защото желанията ми са
    доста скромни а аз съм слаб 60 кг ,на кратко искам да помоля
    някои доброволец да ми отдели 2 часа утре в неделя ,
    за да го взема от кадето каже с колата ми от софия и да се
    разходим до нови искар (илиянци) където ме чака може би
    бъдешото ми моторче, нямам познати с мотори , поне никои които да мога да помоля за помощ и съвет а аз не разбирам , с времето ще се науча ако беще колело щеше бързо да мистане ясно , кола горе-долу но мотори ...
    продавача твърди че мотора е след ремонт и е перфект но аз се отнасям към подобни твърдения с известна резервираност, все пак
    колко често някои ремонтира качествено мотора си преди да го продаде според скромните ми разбирания на добра цена
    искам утре /неделя/ да видим моторчето зашото миналото ДР го продаха един ден преиди да го видя ,
    предлагам едни скоромни 10 лева за помоща което е израз на благодарност и по-скоро на няколко бири
    за които ми помогне ... ако някои пише тук и остави телефин веднага щом го видя ще му се обадя и ще се разберем за пдоробности
    продавача каза че грубо утре цял ден е свободен така че ще чакам някои да пише , предварително благодаря иии уммм аз голяма ли
    сапунка изпоналисах вече , дългичко стана уааа

п.с. не се справих с тази подредба знамм

До: моля помогнете с покупка за моторче ?

Абе браточка ти с тази моторетка на планината какво ще правиш,тази е да бръмчиш из квартала и да ходиш за хляб с нея.Ако искаш моторетка за планината,щото като гледам си бръмчал там с колело то тази не е твоита моторетка намери си друга,че тука само ще си дадеш парите.

Коментар

точно за това ми трябва за града бавничко ,да си се уча , наи-много някое бордюрче не съм казал планина , колело съм карал по планина и затова искам ендуро а не пистов
      а и там където ще живея улиците не са мн равни хех , гео милев

Коментар

няма ли кои да помогне , днес ми е денят давам 10 бирички и зимам с кола , трябва ми някои които да оцени състоянието на мотора

Коментар

Първоначално публикуван от circles Преглед на мнение
          няма ли кои да помогне , днес ми е денят давам 10 бирички и зимам с кола , трябва ми някои които да оцени състоянието на мотора
          така като гледам днес повечето колеги от форума карат и са някъде из горите,като си толкова мераклия пали колата и отиди да го видиш на място,покарай го и ако ти хареса го взимай,какъвто и мотор да вземеш все ще има нещо да се доработва по него,но в крайна сметка всичко се прави! Успех!

Коментар

ами вероятно така ще стане , но за карането имам книжка която не се изкарва трудно обаче аз едвам карам ... в самото начало съм като го видя мотрчето освен да цъкам с език и да включа някоя 2-ра скорост друго няма да се случи .... начинаещия си е начщинаещ но съвсем скоро това ще се промени

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=7960
              2010 CRF 250 R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X