Обява

Свий
Няма добавени обяви.

мнения и препоръки за husqvarna 600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• мнения и препоръки за husqvarna 600

днес гледах една такава машина не я палих защото бях с чехли и го нямаше собственика!!! какво ви е мнението за нея?двигатела е 4т с водно 600 кубика с манивела няма стартер има си фарче и стоп ! на прав поглед ми се стори лекичка ! ама незнам като двигател как е? и мисалта ми е лесно ли се намират части и има ли си представителство в софиа?като здравина как се справят все пак е 96 97 година и цената е 3000 лв? предварително благодаря за обстоините мнения
    Опел Корса В 1,4 82 коня
    Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
    Ямаха ХТ 600Е
    Симсон SR 49 1959 г. :D

0898234666:D

До: мнения и препорЪки за husQVarna 600

Частите за модели преди 2001ва година са много трудни за намиране и доста скъпи. За времето си е бил много добър мотор, но колкото и да е добър е стар. Представители в България официални не знам дали има, но и да има - няма да са много силни на моделите преди 2001ва. От 90те години фирмата си смени собствениците многократно. След 2001ва няма проблем.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

До: мнения и препораки за huskwarna 600

Представители за България са Дарукар... поне последно бяха, но не съм абсолютно сигурен.

Коментар

До: мнения и препораки за huskwarna 600

обувам си ботушките и отивам да скачам на манивелата ако ми хареса как варви го зимам !!бях си казал че ще сабера още малко пари за ямаха вр ама това ми изпадна и мисля да го зимам все пак благодаря мн на дали те мнение
        Опел Корса В 1,4 82 коня
        Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
        Ямаха ХТ 600Е

Коментар

До: мнения и препоръки за husqvarna 600

като го запалихме мотора пушеше от всякаде само не от ауспуха - от кривките от главата кадето започват трабите клапаните тракаха но пушеше черен дин на мн гориво според мен както и да е предницата е спукана при оста си личи пукнатото и на двата кола, предния диск спукан няма 2 мм от него и почвам да се пазаря за смакне малко от цената а и пропуснах декомпресора не работе6е от манивелата а трябва да го дражиш от лосчето и саединителя беше мн твард и не отделя6е хубаво и в карайна сметка не смакна нито лев каза 3000 твардо и се отказах !!!!!!!сега отивам да гледам една априлиа пегасо 650 водно 96 година единственото сажалявам че хускито беше мн леко до сега не сам се качвал на толко лек мотор 61о 4т водно мн лека машина !!!утре ще има повече инфо

Лосовете (Alces alces) са вид едри бозайници от семейство Еленови (Cervidae).
          Лосчето е малкото на лоса. Не се криви при падане, не му изпускат шлиците и НЕ СМЕНЯ СКОРОСТИ !!!
          Последно редактирано от Краси; 03-09-08, 22:16.
          Опел Корса В 1,4 82 коня
          Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
          Ямаха ХТ 600Е

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X