Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли някой впечетления от ЦРФ150 или KLX140

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има ли някой впечетления от ЦРФ150 или KLX140

Има ли някой впечетления от ЦРФ150 или KLX140L? Тези два мотора колкото са сходни, май са и толкова различни. Аз търся приемлив вариант за малък мотор за приятелката ми, за която това ще и е първи. Като цяло, май ЦРФ е по ориентиран кам крос, а КЛХ е по скоро за ендуро.
    Има ли ниякой който да притежава един от тези два мотора или да има някакви странични наблюдения?
    EXTREME

До: Има ли някой впечетления от ЦРФ150 или KLX140

Първоначално публикуван от iozi Преглед на мнение
    Има ли някой впечетления от ЦРФ150 или KLX140L? Тези два мотора колкото са сходни, май са и толкова различни. Аз търся приемлив вариант за малък мотор за приятелката ми, за която това ще и е първи. Като цяло, май ЦРФ е по ориентиран кам крос, а КЛХ е по скоро за ендуро.
    Има ли ниякой който да притежава един от тези два мотора или да има някакви странични наблюдения?

CRF 150R е изцяло кросов мотор, последен писък на технологийте. Това е 4 тактовата версия за клас до 85сс 2 тактови. Базата му е малка - предна 19" задна 17" или 16" гума (има и още по-малка база). Нервен и екстремен мотор.
    Ти може би имаш в предвид F серията ендуро на ЦРФ, която наследи бившите малки ХРи - имат 50сс, 70сс, 100сс и 230сс версии.
    Това вече наистина са мотори, които могат да се използват за разходки и за начинаещи жени са просто препоръчителни. Уникално здрави машини.
    За Кавата немога да ти бъда полезен.
    Последно редактирано от iva_kx; 24-07-08, 16:32.

Коментар

Мисля че въпросът е за CRF-150F, а не R.

Нямам нито един от двата, но бих се насочил към кавазакито, най-малкото понеже е по-нов модел (ако говорим за това тазгодишното с квадратния ауспух). Ако говорим за старите модели - нека се качи и на двата да види как седи на тях. Хондата съм чувал че е адски тежка за кубиците си. И двата са дуракоусотойчиви. И двата не са сглобени в Япония май.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

ЦРФ-150 Х караше сина на Тарзан от Велико Търново.Пролетта го продаде.Моторчето съм го виждал в действие.За жена е перфектно.Мисля че нямаше стартер но палеше лесно.
        Само че къде ще намериш ?
        ........................
        Иван Маринов
        CRF 250 X
        Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!

Коментар

E ще си внеса или ще пръчам някой да внесе! Знам че в БГ няма голямо предлагане а и аз искам нов!
          Мерси за инфото и мненията.
          EXTREME

Коментар

CRF 150 F е уникално тежък за размера си.
            Сина на Тарзан от шампионата имаше такъв, бая по-тежък от 125-цата ми, та дори и от 250Х. Хич не ми хареса.
            Ако ме питаш мен вземи и CRF 250 X ако ще е за разходки, става и за мотокрос трасе, плавен е и добър катерач. В школата по мотокрос за жени се караха такива, мацките се справяха много добре, а и те бяха напъло начинаещи. Или пък 150R, но той е за деца. Ако е висока няма да и е удобен като понапредне. Имаше един модел 230F който Митков много хвалеше
            Замисли се и за Scopra T-Ride, Tpuper беше пуснал тема за нея. Видях го на Ерзберг, страхотно ендуро за жена. Малко и леко, плавно и е почти траялка. И на теб ще ти е забавно да го караш.
            DCRT®

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X