Значи искам да си намеря мотор до 1000 лева и до 350 цц даите мнения ако може за какъв мотор ... Аз за първи път ще карам ендуро но съм карал атв-та скутери ....
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какъв мотор да си купя ??
Свий
X
-
До: Какъв мотор да си купа ??
Първо - пише се "купЯ", второ в раздел "Избор на мотор" има пре достатъяно информация за различни марки и моделите им, която може да ти помогне при избора !
И трето за тези пари ще вземеш нещо старо и не във особено добро състояние, освен ако не е някое 125сс без документи
Препоръчвам ти да започнеш от ТАЗИ тема ...[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар
-
Първоначално публикуван от silvii Преглед на мнениеМисля да купя едно сузуки др 500 с двата кръгли фара за 1300 лева. Как мислите ?? а и можете ли да ми кажете г/д колко гориво харчи ?
Коментар
-
Няма ли някой модератор да поправи заглавието на темата0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
Коментар
-
Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнениеНяма ли някой модератор да поправи заглавието на темата
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар