Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв мотор да си купя ??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какъв мотор да си купя ??

Значи искам да си намеря мотор до 1000 лева и до 350 цц даите мнения ако може за какъв мотор ... Аз за първи път ще карам ендуро но съм карал атв-та скутери ....
    Силвестър Георгиев
    МК "Безделниците" Своге
    Suzuki DR250S

До: Какъв мотор да си купа ??

за 1000 лв трудно ще си намериш читав мотор или ако намериш ще е доста старичък.
    Андрей Андреев

Коментар

Ми не разполагам с повече пари .. Сега кво се праи не секи е паралия
      Силвестър Георгиев
      МК "Безделниците" Своге
      Suzuki DR250S

Коментар

Тук има досто подробна информация относно това какъв мотор да си вземеш!
        Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Мерси .. Може ли да помоля някои да направи една тема в купувам ( ендуро до 1000 лева и до 250 цц ) защото аз направих преди 4 дена но я няма..
          Силвестър Георгиев
          МК "Безделниците" Своге
          Suzuki DR250S

Коментар

Първо - пише се "купЯ", второ в раздел "Избор на мотор" има пре достатъяно информация за различни марки и моделите им, която може да ти помогне при избора !
            И трето за тези пари ще вземеш нещо старо и не във особено добро състояние, освен ако не е някое 125сс без документи

Препоръчвам ти да започнеш от ТАЗИ тема ...
            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
            [/FONT]________________________________________
            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
            [/CENTER]
            [/CENTER]

Коментар

Мисля да купя едно сузуки др 500 с двата кръгли фара за 1300 лева. Как мислите ?? а и можете ли да ми кажете г/д колко гориво харчи ?
              Силвестър Георгиев
              МК "Безделниците" Своге
              Suzuki DR250S

Коментар

Първоначално публикуван от silvii Преглед на мнение
                Мисля да купя едно сузуки др 500 с двата кръгли фара за 1300 лева. Как мислите ?? а и можете ли да ми кажете г/д колко гориво харчи ?
                Никой не може да ти каже колко точно харчи този мотор - като съдя по кубатурата, май си е на едно 20 години - значи ще си похарчва - предполагам и до десет на сто може да стигне, ако са го тормозили яко. За тази цена толкова.

Коментар

Няма ли някой модератор да поправи заглавието на темата
                  0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                  Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                  Суперскан България www.decbg.com
                  Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
                    Няма ли някой модератор да поправи заглавието на темата
                    Шопска работа

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X