Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имам нужда от професионален отговор

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Имам нужда от професионален отговор

Въпросът ми е следния, понеже скоро ще си кУпувам мотор,смятам да бъде крос. Преди това съм карал балканчета и китайски крос 125 4т. Спрял сЪм се на следните мотори Сузуки рм 125 и кавасаки кх 125 искам да попитам кой е по -добър .На 15 сам 173см.

и сега наи важния ми вЪпрос -кАто си купя чист крос след време ще мога ли да го регистрирам знам, че те нямат фарове и стопове, евентуално ако си приспособя ще е възможно ако не е ще ми препоръчатее ли мотор (ЕНДУРО) които да може да се регистрира и да се доближава максимално до кросовия също да е лек и 2т

ако някои има регнат крос да пише как става далаверата

Последно редактирано от Goblin; 13-07-08, 05:18. Причина: Плашеща неграмотност

До: Имам нужда от професионален отговор

По реда на номерата:

- По повечето въпроси които си задал е писано тонове във форума - ползвай търсачката.

- Ако искаш някой да те взима на сериозно поработи над правописа си - това че си 15 годишен не е извинение да пишеш като 5 годишен. Също помисли малко преди да пишеш. Имаш нужда не от професионален отговор, а от компетентен отговор. Професионалиста ще ти препоръча това което може да ти продаде. Компетентният ще ти препоръча това което ти върши работа. Вече компетентния професионалист какво ще ти препоръча е друг въпрос.

- Писането с главни букви или с по-голям шрифт по форумните етикети в цял свят се счита за крещене.

КАК ТИ ХАРЕСВА ДА ТИ ПИШАТ ЕТО С ТОООЛКОВА ГОЛЕМИ БУКВИ В ЧЕРВЕН ШРИФТ ???

- От двата мотора избери по-новия и този който е в по-добро състояние. И двата са добри.

- Забрави за регистрация на кросак в наши дни. Тези работи ставаха едно време. Вече не.

- За това какво ендуро да избереш и изписано доста във форума. Ползвай търсачката.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Благодаря за компетентния отговор , но все пак възможна ли е регистрирането на крос. Имам предвид някви вратички в закона или нещо което сте прави ли

Относно цвета и шрифта с които съм писал исках да почертя кое по точно ме интересува !!!

Благодаря на Goblin

Коментар

По-горе има доста теми по въпроса - в "залепени"-те. За да обощя защо кроса си е крос и ендурото ендуро: кросаците нямат много мощ в ниските и не са удобни за офроуд - по-скоро за писта! ендурото е с по-добри ниски и средни - прощава повече грешки, а и е по-евтино за поддръжка. Като цяло кросаците са по-диви и са по-трудни за каране по пресечен терен - за пистата са по-добри заради разпределението на мощноста. Ако ще си избираш първи мотор 125 2т ендуро ще ти е добра алтернатива, ако мислиш да се изявяваш в мотокроса респективно крос. Не забравяй ПРОТЕКЦИЯТА! Задължително КАСКА! И само не ми казвай, че няма да падаш, защо ще падаш! Успех.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X