Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Добра ли е Априлията?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Добра ли е Априлията?

Здравейте,
    искам да ви попитам следното...
    едно приятелче продава едно ендуро Априлия 125, модела не мога да се сетя. 85та год, мисля, че беше.
    Проблема му е че е смесило водата и маслото, но каза, че ще ми го оправи и може да ми го даде за 900-1000лв. Добре ли е?
    На вънпен вид иначе е добре само дето не са му плащани данъци от... и аз не знам точно..
    И мисля, че и светлини няма, но инсталацията май се прокарва бързо.
    Благодаря ви предварително.

поздрави, айбиемчо

До: Добра ли е Априлията?

ако ще даваш 1000 за 125 кубика по добре разгледаи какво се предлага на подобна цена

Пример: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=16876

има и още просто тряаа да ги разгледаш и сам да си прешениш, за тия пари какво се предлага

поздрави
    [URL="http://forum.offroad-bulgaria.com/album.php?albumid=433"]Денем почивай, за да може нощем да се наспиш.[SIGPIC][/SIGPIC][/URL]

Коментар

не е лоша ама по добре не си я копувай щом я продава.наи добре си прецени сам.ако питаш мен тожа е последния мотор които ще си купя
      Андрей Андреев

Коментар

Първоначално публикуван от IBMcho Преглед на мнение
        Здравейте,
        искам да ви попитам следното...
        едно приятелче продава едно ендуро Априлия 125, модела не мога да се сетя. 85та год, мисля, че беше.
        Проблема му е че е смесило водата и маслото, но каза, че ще ми го оправи и може да ми го даде за 900-1000лв. Добре ли е?
        На вънпен вид иначе е добре само дето не са му плащани данъци от... и аз не знам точно..
        И мисля, че и светлини няма, но инсталацията май се прокарва бързо.
        Благодаря ви предварително.

поздрави, айбиемчо

Как да не е добра бе маиничка това е наи хубавия матор на планетата,ако няма друго за каране е направо перфектна.

Коментар

И това наричаш приятел Доста си наивен За такъв мотор и 500 лева са много
          1-во Мотора е Априлия , демек италиански ! А Италиянците освен пица и паста друго немогат да правят !
          2-во Инсталация незнам кой ще ти прокарва , ама нямаш си и представа , колко е сложно това и как може да ти осакатят моторчето
          3-ро Смесило водата и маслото . Ако беше смесил маслото и бензина нямаше да се наложи сега да го прави !
          4-то мотора е 85-та година и ако не му е правена ходовата част означава , че почти 100% ще трябва ти да я правиш
          5-то Мотора е италиянски !
          6-то БЕГАЙ ДАЛЕЧЕ ОТ НЕГО , за да не побелееш преждевремено
          http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

амм по добре нея взимаи..тои тоз твоя фр как можи да сложи вода в маслото хаха :д тои добре ли е...апак спрямо последното мнение на цецу...цецо като е априлия да не я взима...това е мн хубава марка мотор...аз имам априлия и съм страшно доволен от нея...моита априлия е пегасо и е страшно хубава

Коментар

Първоначално публикуван от DanchU Преглед на мнение
              амм по добре нея взимаи..тои тоз твоя фр как можи да сложи вода в маслото хаха :д тои добре ли е...
              Абе чесно казано незнам френда дали е в ред ама ти ,ако не се шегуваш наи вероятно не си много в час.

Коментар

Моторът, който е пуснал Patrician е много по-добър от която и да е априлия 125. Аз го гледах, за малко не го взех, просто защото в последния момент предпочетох 4т Ямаха 600 кубика. Личи си, че момчето го е поддържало с мерак

Коментар

Не, не е добра. Проблемите с ремонта на Априлия са много и по-добре да не ти се налага да ги изпитваш на свой гръб. Ако имаш излишни пари и обичаш да човъркаш за да разбереш устройството на мотора - да става. Ама по-добре си купи книжки за тези пари. Поне ядовете ще са по-малко.
                  "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Първоначално публикуван от DanchU Преглед на мнение
                    ...апак спрямо последното мнение на цецу...цецо като е априлия да не я взима...това е мн хубава марка мотор...аз имам априлия и съм страшно доволен от нея...моита априлия е пегасо и е страшно хубава
                    Да , ама ти караш Априлия Пегасо с ротакс двигател , който е немски , и е страшно здрав и надежден . Аз говоря за истинска Априлия с нея оправия няма . Аз също съм карал Априлия , но за мой късмет само Пегасо : Пегасо 600сс 94г. (от него имам спомени за цял живот ) , Пегасо 650сс 94г. ( с него съм ходил 2 пъти до Мездра и обратно ) и Пегасо 650сс 98г. ( с него се возих цяла нощ из София , а още нямах книжка за кола ) . За тези Априли няма , какво да кажа , страхотни са ! Но това се дължи и на немската намеса ( Ротакс са двигатели и на BMW , до колкото си спомням ) . Тези Априли единствено страдат от стартера много ядове им дава . Почти няма Априля , която да не е дала авария там !
                    http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
                      ротакс двигател , който е немски
                      Австрийски е.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X