Колеги можели някой на кратко да ми каже нещо за Honda MTX80 110ccm понеже трябва до утре да потвърдя дали да ми е взимат от Германия!!!Мотора е 1990 година има тунинг в двигателя тоест сменено е буталото и цилиндъра с по големи и от там са увеличени конските сили.Със водно охлаждане ли е ??? Някой който има такъв мотор или поне е запознат с марката нека сподели.И ако може до ми кажете каква ецената им в БГ .Ето и снимки на мотора
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мнението ви за Honda MTX80 110ccm
Свий
X
-
До: Мнението ви за Honda MTX80 110ccm
Първоначално публикуван от joro-g Преглед на мнениеами до сега не съм карал такъв мотор!!!Като карах А категория само едно ЕТЗ.За 500 евро мога да го взема.Трябва ми за разходки в гората тежа 70 кг исъм висок 175.Мислили че ще ми върши работа??Може по квартала и до магазина и евентуално да научиш жената да го кара на теб наи вероятно ще ти омръзне адски бързо.По добре си вземи нещо дето бръмчи,че този даже и с тунинга ще е като играчка.
П.п Гледам че си от Асеновград аз съм от Раковски ако ти се разкарва ела да покараш моя и си направи сметка за кво иде реч,а моя е само 200кб.Не че и с хондата не можеш да си счупиш главата ама според мен в гората ще издиша.Успех.
Коментар
-
Първоначално публикуван от joro-g Преглед на мнениеами до сега не съм карал такъв мотор!!!Като карах А категория само едно ЕТЗ.За 500 евро мога да го взема.Трябва ми за разходки в гората тежа 70 кг исъм висок 175.Мислили че ще ми върши работа??,за гората ти трябва 250/4 тактов/
ТЛК 80 4,2ТД-95г
Коментар
-
Аз карам 125 кубиковия вариант и не съм съгласен, че мотора е като умрял кон! Все пак 110 според мен ще ти е доста малък. 80-85 кила съм и съм 189см и 125-цата вдигната до край ми идва ниска... Иначе мотора си върви! Окачването не е за екстремни скоци - ще разбиеш амортисьорите за нула време. Има добри мотори, които ще са ти по-подходящи. Тоя от Германия ще ти дойде доста скъп! Тръгва на 1000 лева, а още не си почнал с мита и други такива... За толкова ще си вземеш читав от тукашните! Лично аз не харесвам идеята с тунига на двигателя - определено би трябвало да скъсява живота му, това все пак си е двутактов мотор.
Коментар
-
мотора е мтх 80..карал съм преди време такъв даже още имам цилиндър от такъв у менс водно охлаждане е, и е
чудесно моторче
за кубиците си върви много добре-всъщтност върви колкото 125 или 200 четеритактов. дори и като е 80..а като е 110 предполагам ще е още по добре ..сега..колко ще е слаб и колко силен..вече зависи от човека
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар