Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой е по-добрия мотор - MTX125 или DT125?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кой е по-добрия мотор - MTX125 или DT125?

Здравеите колебая се между двата модела Хонда мтх 125 и Ямаха ДТ 125,търсих характеристико в нета но не открих нищо разчитам на вас

До: Кой е по-добрия мотор?

Първоначално публикуван от Tedo_STI Преглед на мнение
    Здравеите колебая се между двата модела Хонда мтх 125 и Ямаха ДТ 125,търсих характеристико в нета но не открих нищо разчитам на вас
    ААА..........еееее..ми чети бе маиничка точно там си дето трябва.

Коментар

За MTX-а имам какво да кажа, но за Yamaha-та не. Има обаче и доста теми в "Избор на мотор". Общо взето, здрав и прощаващ мотор. Лично аз не съм имал сериозни проблеми, въпреки паданията. Все пак мотора не е като по-спортните си събратя и не е да го навираш в калта. Ако караш по-културно и по-разходкаджииската - MTX-а е твоя мотор. На мен лично ми идва малък - чисто физически, просто няма как да се вдигне повече кормилото, а и ми се налага да се сгъна доста за да застана по-нормално. Ако споделиш ръст килограми, ще е добре...

P.S. За MTX-а не се надявай да намериш информация... модела е произвеждан в Италия и Азия, но явно е бил предвиден по-скоро за местна употреба и като цяло цялата информация, която намерих е на китайски или италиански... А аз както добре говоря китайски [за италианския да не казвам]... направо съм господ!
      Последно редактирано от господин никой; 02-06-08, 11:15. Причина: typo...

Коментар

Виж сега- и двете машини са от доказани марки, с доказани качества и на прилична възраст. При такова положение ВИНАГИ се взима екземпляра, който е в по-добро състояние!
        2015 KTM EXC 450 six days Argentina
        Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
          Виж сега- и двете машини са от доказани марки, с доказани качества и на прилична възраст. При такова положение ВИНАГИ се взима екземпляра, който е в по-добро състояние!
          И аз това мислех да кажа, но пък ако колегата беше рпочел залепените теми в раздела "Избор на мотор" щеше да знае отговора...

Поне
          http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=7960
          и
          http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=1114
          Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X