Здравейте , търся мотор около 3000 лева спрял съм се на 2-тактова машина крос или ендуро около 96 -97 година , може ли някои конкретни препоръки и имали модели от тези години които трябва да избягвам поради липса на части ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Препоръка за двутактов мотор до 3000 лв?
Свий
X
-
До: Препоръка?
За препоръка още е рано да се говори... Има доста теми по въпроса и обикновнно ги прилагам в постовете, като този... Ако споделиш какъв опит имаш, как си като телосложение, може и да ти препоръчат нещо. Аз лично не бих се качил на крос без подготовка! Ако ще е първи мотор, може би е по-добре ендуро. Без да задължавам, но в кроса има доста поддръжка и доста подготовка - имаш ли възможност да ги правиш. В раздела има теми като: "Какво ендуро да избера?", "Какво да избера Европеиско или Японско, 2Т или 4Т", Мотокрос сравнение: 125 двутактов VS 250 четиритактов. Отделно доста хора задават подобни въпроси и на голяма част се отговаря.
Офтопик - крос не карам, така че нямам какво да те посъветвам...
-
Значи имам опипт с 50 кубикова Априля Ендуро ,един вид нямам кой знае колко опит ,изчел съм доста от форума и мисля че въпреки че е доста сила за обуздаване и вероятно ще ми е трудно ,но мисля че оптималния варянт за парите с които разполагам е двутактова 250 кубикова ,тежа 98 килограма и съм висок 187 см ; мотора искам да го карам из пресечен терен пътеки т н т , проблема за мен е по скоро че трябва да се съобразя с тези 3 000 лева с които разполагам за това ще бъда благодарен за конкретни препоръки ,примерно КТМ 250 ,96 година мога ли да му набавя всички необходими части за поддръжка ,и Хонда Цр 250 коренно различна ли ще е по поведение конкретния ми въпрос е за подръжката това ме притеснява най - много при тези стари машини , благодаря надявам се въпроса ми не е в тежест ![IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]
Коментар
-
Колега... малко ми е трудно, защото ги избягвам точно тия мотори, но може би с малко повече пари ще го докараш до Yamaha WR 400 - не 426, не 450 - точно 400... Ако не ти е възможно, във форума, а сега само в mobile-то имаше обява за продажба на CRM 250 - това е ендуро, но според мен ще е дори повече от това, което очакваш, като мощност. Мотора е двутактов и това е най-сериозния му кусур в твоя случай.
Това е обявата от mobile.bg.
П.С. Мотора е на колега в Хасково, ако не ме лъже паметта!
Да не е голословно... Защо не Yamaha WR 426? Имат чалъм за паленето с манивела - даже тема има по въпроса! Защо не WR 450? Това са спортни ендура... съответно поддръжката им е спортна, а и си искат опита! Тук има хора, които са карали два или и трите от изброените модели, те ще ти дадат по-меродавно мнение...
Успех!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар