Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ктм lc4 1997

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • ктм lc4 1997

    Здравейте.Някой може ли да ми каже нещо за тези мотори.Става въпрос за КТМ 400.Има такъв за четери хиляди лева.Цената добра ли е,части намират ли се,изобщо заслужава ли си.Мисля да го карам предимно в гората.Аз съм метър и осемдесе и тежа деведесе килограма.

  • #2
    До: ктм lc4 1997

    Тук в моя град има такъв . Човека го взе преди една година , струваше 4700 лв. (някаде толкова мисля) ама тои си даде стария , пак КТМ ама 300сс 2т , и доплати не знам колко . Аз до колкото знам веднага след като го взе му измеша водата с маслото и го прави Иначе мотора е много приятен за каране , ама не е за тежко ендуро малко е слабичък от към к.с. , тои нашия човек си го караше по пътя и си правеше траиел изпълнения с него . Сега му е сложил и таралежки и ще видим как ще се представи в бойни условия и ще ти кажа .

    Цената не мога да коментирам , защото не съм запознат с мотора и не зная , в какво състояние е . Поразрови се малко из Мобилето и виж там как вървят тези машини
    http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

    Коментар


    • #3
      До: ктм lc4 1997

      Благодаря ти Цецо.Аз вече съм собственик на този мотор.Даже вчера навъртях първите 60км с него.Впечетленията ми са много добри,напълно задоволява моите изисквания,поне за сега,ако задобрея и ми стане слаб тогава ще му мисля.

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X