Обява

Свий
Няма добавени обяви.

CRF mania (само за пристрастени)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: CRF mania (само за пристрастени)

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
    Ще ме извините за безсмисления пост
    ама как човек да не си помечтае за това, пък дори и да кара КТМ пък дори и да е 2Т
    Последно редактирано от Тануцо; 21-12-09, 23:41. Причина: цитат

Коментар

Първоначално публикуван от niddo Преглед на мнение
      Търсих, търсих и ненамерих отговор на въпроса - каква е разликата между ЦРФ250Р и ЦРФ250Х, защото купих на жената ЦРФ250Р и май сега осъзнавам, че може би съм сбъркал понеже мисля да го ползва само за разходки в гората.
      CRF250R е кросовият вариант, а CRF250X е ендуро варианта.
      Зависи жена ти какво желание има за каране, но освен ако не е бъдещ талант в ендурото май наистина си сбъркал
      Per aspera ad astra.

Коментар

Търсих, търсих и ненамерих отговор на въпроса - каква е разликата между ЦРФ250Р и ЦРФ250Х, защото купих на жената ЦРФ250Р и май сега осъзнавам, че може би съм сбъркал понеже мисля да го ползва само за разходки в гората.
        Освен написаното от Тануцо бих добавил най-голямата разлика ЦРФ250Х има вълшебно копче. Натискаш го и пали Иначе с ритане е голяма мъка ако не ти стигат кила.
        2010 CRF 250 R

Коментар

за копчето го разбрах,имах предвид има ли разлика в двигателя или в клапаните или в нещо друго по-съществено.

Коментар

Естествено, че има.
            Писано е много във форума!
            Кросовите модификации са много резки, искат повече високи обороти и яко каране, което означава - добър карач, защото са направени за мотокрос трасета с резки ускорения, скокове, без много естествени препятствия.
            Ендурото е по-плавно, може да се движи и с по-ниски обороти и може да се кара по-спокойно. Т.е. по-подходящо е за начинаещ. И е направено за гора, а не за мотокрос трасе.
            С кросов мотор в гората -може да се кара, но трябва да си добър. С ендуро мотор е по-лесно.
            Per aspera ad astra.

Коментар

Колеги,някой да знае човек от или около Плвдив,на който да закарам црф-а на жената да му провери клапаните,маслата филтрите и там каквото нужно,защото се разбра,че няма да я караме както с моя-( ямаха тт)там само карам.

Коментар

за копчето го разбрах,имах предвид има ли разлика в двигателя или в клапаните или в нещо друго по-съществено.
                Не си ме разбрал, защото не съм уточнил
                Един прост пример - качване по стръмно, моторът гасне, риташ да запалиш и в същото време се мъчиш да се задържиш да не се свлечеш надолу. Риташ, риташ, риташ и проклинаш деня, в който си взел мотор, който пали трудно и няма стартер
                Последно редактирано от viki terzieva; 28-12-09, 22:12.
                2010 CRF 250 R

Коментар

Здравейте колеги,искам да попитам за подръжката на CRF450R 2008г,за масло на колко резервоара да се сменя за филтри,бутало сегменти на колко мото часа да се сменят,реглаш на клапани и още ако се сещате нещта за подръжка.Също и за 2006г модела.Питам, защото съм чел цялата тема и за точно тези модели няма информация за тези неща.Благодаря предварително
                  КОЛАТА ВОЗИ ТЯЛОТО,А МОТОРА ДУШАТА!!!
                  (YAMAHA DT 125-1981,SUZUKI DR 650R-1992,SUZUKI DR 600R-1989,HONDA CRF 450R-08,HONDA CRF 450R-09,KAWASAKI KFX 700-08).KTM EXC 250-06.

Коментар

Няма разлика в подръжката на различните години, това което си прочел за другите, това е и за твоите два.
                    Единствено за клапаните не е необходимо да ги проверяваш по често от 100 моточаса, казвам проверяваш.
                    Моя е 2006г. и за 230 моточаса съм проверявал клапани два пъти, без никакъв проблем са.

Коментар

Благодаря на Chinela за инфото,значи бутало и сегменти няма да се налага да се сменят често като се има в предвит че аз не карам по писти,а само офролд смисал в гората.С две думи маслото на 5,6 резервоара + маслен филтер ако нее от миещите се след всяко каране,а маслото в двигателя на колко резервоара и същтност точно 1 мото час колко километра или бензин е или как да разбера ако нямам оная джаджа кадето се закача към мотора и показва,то 1 мото час е 1час работа на двигателя ли,просто незнам ако може някой да ми го обесни.И казваш на горе долу 100 мото часа преглед на клапаните.Питам ,защото това нее шега работа и човек трябва да знае какво да прави като в случея аз,че ако се обърка нещо става кофти.А и с какъв бензин е препорачително да се кара и маслото също.Благодаря още веднъж.
                      (YAMAHA DT 125-1981,SUZUKI DR 650R-1992,SUZUKI DR 600R-1989,HONDA CRF 450R-08,HONDA CRF 450R-09,KAWASAKI KFX 700-08).KTM EXC 250-06.

Коментар

Колега, пак повтарям това всичко е написано по-напред в темата на поне 10 места.
                        Отиди при Еди или по интернет и си купи един час метър, стига с тия резервоари с бензин, това не е Симсон или ЧЗ /не искам да обидя никой/.
                        Не може да карате мотори за хиляди левове и да се стискате за едни 70лв за час метърче.
                        Няма постоянна величина за моточас и резервоар или поне аз не знам.
                        Но дори и така да е, пак е написано на много места в темата.
                        Не ми се сърди, но на нас също не ни е кеф да пишем едно и също нещо по 20пъти.

Коментар

Добре така е извинявам се,просто незнаех и затова питах.Благодаря за отговора.

Коментар

Първоначално публикуван от valiaka7 Преглед на мнение
                            и Всъщтност точно 1 мото час колко километра или бензин е или как да разбера ако нямам оная джаджа кадето се закача към мотора и показва
                            Слабо четеш - МотоЧасметър

валяка... обърни малко внимание на правописа си!
                            С такъв правопис трудно ще намираш съмишленици за общуване във форума

Коментар

едно много готино филмче с новия срф 250 2010

Коментар

Е да се похваля и аз съм пристрастен.

Скоро ще кача и други снимки!
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X