Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв е този мотор?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какъв е този мотор?

Имах го същия преди време ИЖе е , обаче двигателя с това 175 ме смущава малко. Моят беше 250 с 1 цилиндър и ауспух от дясно.
    :D Мога да помогна на всеки - стига да не ми иска пари !

Коментар

Двигателрят със сигурност е от Ковровец.Имам го същия.Изглежда точно така-с надписа 175,два ауспуха,декомпресор и свещ от двете страни на главата.

Коментар

Ако ви интерисува точно, мога да питам човека от наше село. Тои ми е казвал че е киевка

Коментар

Че е Киевка спор няма,но е преправяна.Рамата със сигурност е от Киевка.И при нея като МЗ-то бобината и контактния ключ са обединени в една бакелитова кутия над двигателя от лявата страна на карбуратора.Но при нашата Киевка километражът не беше на фара а на една планка на десния кол на телескопа.Така че,това е хермафродит с тяло на Киевка и двигател и фар на Ковровец.А този човек дали не я продава,че още страдам по нашата.

Коментар

Киевка с двигател Ковровец и карбуратор от Ява/
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Двигателя е Ковровец.. то на левия капак се вижда, че пише 175.
              [LEFT][URL="http://ftp.domainbg.com/FreestyleR/"][COLOR=#0000ff]http://ftp.domainbg.com/FreestyleR/[/COLOR][/URL] :arrow:[/LEFT]
              [LEFT][URL]http://forum.mobile.bg/member/FreestyleR/[/URL] :arrow:[/LEFT]

Коментар

мене ми прилича на АВО комшията имаше такова само че в малко по добър вид ( антика )

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                  Киевка с двигател Ковровец и карбуратор от Ява/
                  А,ето ви верният отговор .Значи,за хората дето казваха че е ИЖ,момчета,ИЖ,с един ауспух няма,да знаете.Момчето дето каза че е аво,авото е 4 тактово,и двигателя му е много по-различен от това,загледай се в двигателя на някое аво,и в този и ще видиш разликата.На левия капак на двигателя пише 175,което говори едно-ковровец,или возход,в случая ковровец.Някъде ако съм збъркал,нека ме поправят.
                  harley davidson-fan

Коментар

Киевка 125 (сменен двигател и ауспуси, за карбуратора не съм сигурен)

Вторият ми мотор беше такъв, правен е по MZ-125 разликата е че руснака е го е направил с магнитно запалване (без акумулатор). Карах го когато бях 6-7 клас, после го зарязах заради едно CZ-175 с разделно мазане, което ми беше любимия мотор. Един ден години след като не беше карана Киевката баща ми я продал на някой който изкупувал ретро мотори за някакво заведение. Ако някой има инфо за такова заведение с ретро мотори нека да пише бих отишъл да си я видя моторетката как е издокарана.

Ето такава ми беше сервизната книжка (но резервоара и капаците са други, тази модификация от книжката не съм я виждал на живо):
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:K-58_001.jpg
Прегледи:1
Размер:43.5 КБ
ID:5127269

Име:K-58_006.jpg
Размер:88.0 КБ
ID:5127270
                    Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Двигателя е на 200% ковровски.А, за колегата по -горе, само ИЖ спорт е с един ауспух.

Коментар

Първоначално публикуван от dakata71 Преглед на мнение
                        Двигателя е на 200% ковровски.А, за колегата по -горе, само ИЖ спорт е с един ауспух.
                        А,да бях забравил това недуразомение ИЖ спорт,той е с един ауспух наистина...
                        harley davidson-fan

Коментар

двигатела е КОВРОВЕЦ 100% сигурно.. имало е декомпресор но е свален и за това е сложена 2-рата свещ..

Коментар

Re: Какъв е този мотор?

yawa

Коментар

Re: Какъв е този мотор?

И аз съм на това мнение че двигателя е от Ковровец

Коментар

От: Какъв е този мотор?

Име:IMGP3465.jpg
Размер:264.3 КБ
ID:5225984Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP3459.jpg
Размер:262.3 КБ
ID:5225982Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP3458.jpg
Размер:249.4 КБ
ID:5225981Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP3458.jpg
Размер:249.4 КБ
ID:5225981Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP3456.jpg
Размер:252.9 КБ
ID:5225983ИЖ-спорта няма нищо общо,той е краден от сузуки(може и друга марка да беше но ЯпонскаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP3464.jpg
Размер:250.2 КБ
ID:5225980).Не е ИЖ не е и Балкан-250или Ява макар че въздушният филтър е от Ява.А за заведението с многото ретро мотори намира се във Варна в морската градина.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP3454.jpg
Размер:262.0 КБ
ID:5225979Има още доста мотори но на живо са по-интересни.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X