Обява

Свий
Няма добавени обяви.

xr400r и xr400

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• xr400r и xr400

една и съща машина ли е това???

До: xr400r и xr400

Колега прочето малко има доста писано .Машините са едни и сащи .Самоче 400r е с малки подобрения

Коментар

Значи за буквата R-значи racing RR-значи racing replica но това RR се отнася за пистарките. До сега не съм виждал и чувал крос или ендуро спецификация RR. Но ако има то нека някой сподели, ще ми бъде безкрайно интересно
      А и колега да знаеш че спецификациите се обозначават с букви след кубатурата преди кубатурата си е част от името на модела.
      KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Еми то XR само 400 няма всички са 400R
        а за XR 400L нито съм виждал, нито пък чувал
        В близките 3-4 години извадиха XR 400 супермото версия, но там незнам каква е буквата може пак да си е R

Иначе XR 250, 600, и 650 има L версии

Тези мнения може да се обединят с темата за ХР 400

mjjmiro опитвай с търсачката като имаш конкретни въпроси, недей отваря веднага нова тема. Идеята е всичко да бъде по-подредено и прегледно

Коментар

здр, някой знае ли как стои въпроса с внос на ендуро от САЩ? Във форума открих само, че има разлика дали се внася от Калифорния или от друга част!? Някой може ли да помегне с по-подробна информация относно ДДС, мита и такси при вноса?

Коментар

здр, разгледах тук там из форума, последния модел на xr 400 от 2005г. ли е? Имам предложение за внос на ендуро от САЩ, помогнете с инфо, какво е значението дали е от Калифорния или не?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X