Знам, че темата може в някои да предизвика смях в някои хора, но тяхна си работа. Онзи ден видях такова нещо. Не знам дали се сещате, карахме едно време такива, дето се отбутваш от асфалта с един крак, но тази беше с двигател. Някой знае ли къде продават такива? Сега даже и снимка намерих. Ето:
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тротинетка с ДВГ.
Свий
X
-
До: Тротинетка с ДВГ.
Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнениеВ немско ги има по магазините за мотори ! Виждал съм ги по 250евро. Пали се с въженце, два такта, без скорости и съединител, китайски. Това е което се сещам
Коментар
-
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеЗнам, че темата може в някои да предизвика смях в някои хора, но тяхна си работа. Онзи ден видях такова нещо. Не знам дали се сещате, карахме едно време такива, дето се отбутваш от асфалта с един крак, но тази беше с двигател. Някой знае ли къде продават такива? Сега даже и снимка намерих. Ето:[SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]
Коментар
-
Това ми изглежда откровено опасно за България. Най-малкото с тези гумета пада цялото в дупката. Виждал съм подобни електрически. Иначе е яко да си го държиш багажника и да паркираш далеч от задръстванията"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
За софия - виждал съм такива в Елиенци - с бензин и с ток , с бензин беха по 350лв , а с ток 200 и нещо(таки си спомням ма нз да не те излъжа , защото от година не съм ходил , НО със сигорност има там) , но се пак китайски
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар