Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тротинетка с ДВГ.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тротинетка с ДВГ.

Знам, че темата може в някои да предизвика смях в някои хора, но тяхна си работа. Онзи ден видях такова нещо. Не знам дали се сещате, карахме едно време такива, дето се отбутваш от асфалта с един крак, но тази беше с двигател. Някой знае ли къде продават такива? Сега даже и снимка намерих. Ето:
    Прикачени файлове

До: Тротинетка с ДВГ.

В немско ги има по магазините за мотори ! Виждал съм ги по 250евро. Пали се с въженце, два такта, без скорости и съединител, китайски. Това е което се сещам

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
      В немско ги има по магазините за мотори ! Виждал съм ги по 250евро. Пали се с въженце, два такта, без скорости и съединител, китайски. Това е което се сещам
      За Германия знам. Тази снимка я изкарах от Мобилето-немското. Интересува ме за България дали ги има някъде.

Коментар

Май съм виждал в магазина на Щил, ако не се лъжа! Днеска ще проверя!
        "Do not correct a fool, for he will hate you;
        Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
          Знам, че темата може в някои да предизвика смях в някои хора, но тяхна си работа. Онзи ден видях такова нещо. Не знам дали се сещате, карахме едно време такива, дето се отбутваш от асфалта с един крак, но тази беше с двигател. Някой знае ли къде продават такива? Сега даже и снимка намерих. Ето:
          Аз си вкарах такова от Щатите.Потърси в гуглето GO PED. Поздрави.
          [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Това ми изглежда откровено опасно за България. Най-малкото с тези гумета пада цялото в дупката. Виждал съм подобни електрически. Иначе е яко да си го държиш багажника и да паркираш далеч от задръстванията
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

За софия - виждал съм такива в Елиенци - с бензин и с ток , с бензин беха по 350лв , а с ток 200 и нещо(таки си спомням ма нз да не те излъжа , защото от година не съм ходил , НО със сигорност има там) , но се пак китайски

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X