Говорих с човека той каза че това било yzf ендуро вариант. Това какво ще рече ? Обърках се . Каква е разликата в yzf cross и yzf ендуро вариант ако въобще има такава ?
Ако отида на оглед какво трябва да гледам на мотора ? За предницата се разбрахме ама ако отида какво да му гледам на мотора , за какви дефекти или ивентуални проблеми да гледам . Просто съм неопитен още и питам
Мерси за съветите . Но може ли да ме посъветвате каквъв мотор да взема на сина ми , който е на 14 години . Сега кара Honda xl 250 която е 130 кила и той се справя с мотора . Но дали е подобре да му взема двутактов и какъв и за какви пари или 4ритактов и какъв и закви пари . Може ли офертите да са до 3000 лева . Хондата се продава за 2000 лева но цената не е твърда . Може и бартер . Мерси за съветите предварително .
Нещо за kdx да кажете . Добрили са и някой ако знае да се продава някой мото моля да пише .
Знам че това не е точната тема за тези въпроси затова се извинявам предварително .
А може те ли да кажете какъв мотор е подходящ за моя син . 50 кила , 1,70 висок на 14 години . Силен е сега кара Honda xl 250 ,130 кила е моторът и се справя отлично с него
Моторът е толкова тежък защото окачването е сменяна и е по тежко от оригиналното . Искам да му взема мотор с по хубаво окачване защото той може да кара и не е до такава степен начинаещ че да не може да се справи с по хубав мотор . Но не знам какъв мотор би му бил подходящ . Исках да му взема Wr ама моторът не беше читав . Аз карам wr450 2008 и ми се иска мотор с сходно окачване някъде до 3500 лева . Ама преди да му взема каквото и да било трябва да продам xl . Ако можете да дадете някой съвет относно мотор подходящ за него то било 2т или 4т до 3500 и да е добър моля пишете . Благодаря предварително
Последно редактирано от /\/\itko_to1; 10-03-11, 18:41.
Коментар