Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha WR400, 426F, 450F - каква е разликата?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Yamaha WR400, 426F, 450F - каква е разликата?

Имам още едно запитване (главно за sabin)
    Тъй като някой беше споменал, че най-добрият е 426 и не би си взел 450, искам да попитам ...
    Кой според Вас е по добрият вариант ... Този или Този
    Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Единствената причина да избереш 426 е ако искаш по мек и приятен мотор за возене из гората. Тя е нещо между 250 и 450, като естествено клони повече към големият батко. 450-тката не прощава грешки...

Коментар

Те по принцип 426 го дават с повече к.с. от 450 ето за 426 , ето и за 450.
        Все пак благодаря.
        Мисля, че това ще ми е достатъчно при избора
        Още веднъж благодаря.
        Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Това за конете са глупости !
          426 е някъде около 36 коня, а 450 - 42
          Но както Събин е казал, вървенето е дело предимно на съотношение на скорости в геър бокса !
          И аз два сезона карах 426 и съм много доволен от него !
          Е, вече в сравнение със съвремените ендура е малко тежък и както казва Илиян паленето му с кик иска чалъм.
          Ендурото и сексът не са шега работа !
          -------------
          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
          http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
            ... Илиян паленето му с кик иска чалъм.
            Тук даже и тема имаше, но без съществената част - какъв е чалъма?

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
              Тук даже и тема имаше, но без съществената част - какъв е чалъма?
              Toва съм се мъчил да обяснявам на доста хора обаче не всеки може да ме разбере.Най добре човек се учи в практика.Иска си повече сила, но е важно да намвриш точния момент на манивелата.Аз лично не бих си купил мотор с такъв вид палене.Не че е лош обаче, като човек е уморен и просто е много трудно.За Ендуро състезания мотор без стартер е направо убииство.На Кокера е такъв но не можем да се сравняваме с него.Той пък е с автоматичен съединител и мотора почти никога не угасва.

Коментар

За сега гледам тук има едно предложение във форума за 426, но ще видя Мисля, че по добре е 450 ... по-ново, а и има ел. стартер, а е горе-доло същите пари ...

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                  Това за конете са глупости !
                  426 е някъде около 36 коня, а 450 - 42
                  Но както Събин е казал, вървенето е дело предимно на съотношение на скорости в геър бокса !
                  И аз два сезона карах 426 и съм много доволен от него !
                  Е, вече в сравнение със съвремените ендура е малко тежък и както казва Илиян паленето му с кик иска чалъм.
                  ми че те по-слаби от нашите exc200, а пък и по-тежки
                  бях започнал да се чувствам като аутсайдер след като коментара за буховското състезание за румънеца беше, че и той минал навсякъде с малкото си едва 200 кубиково КТМ-че, ама сега започна да ми се връща самочувствието
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                    ми че те по-слаби от нашите exc200, а пък и по-тежки
                    бях започнал да се чувствам като аутсайдер след като коментара за буховското състезание за румънеца беше, че и той минал навсякъде с малкото си едва 200 кубиково КТМ-че, ама сега започна да ми се връща самочувствието
                    Kраси не може да се говори за по хубав, и по лош.Те са хубави даже много просто теб ти харесва този вид каране, а на мен друг.Може ако пробвам и да си променя мнението ,но ако питаш мен аз бих имал и двутактов ,и четиритактов.В момента чакам някоя добра оферта за някой цваитактер и го лапвам.Само че кросов,много ми липсва агресивноста на Ямахата и с Бетата не мога да карам на Горна по скоковете.Много е мека и си мисля че ще я счупя.

Коментар

Каква е разликата между ВР 450 2004-та и ВР 450 2005-та и как мога да разбера коя година е даден мотор
                      blagodarq

Коментар

Пише си на табела на рамката под фара. Отделно 2005-та има едни еко системи от дясно на цилиндъра 2004-та май ги нямаше. Също 2005-та има нещо като дунапрен под горната част на слайдъра на шарнира. Друго не се сещам.

Коментар

Благодаря Събине

Коментар

От: Yamaha WR400, 426F, 450F - каква е разликата?

Искам да ви питам дали този мотор може да 1999 защото аз мисля че е по стар заради предницата . http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...829&f1=details Това е въпросния мотор ако някой знае нещо за мотора нека сподели . Благодаря

Коментар

Yz400 се прави от 1998 и дори първият модел е бил с обратна предница. На този му е сменяна предницата заедно с мостовете.

Коментар

Човекът каза че машината е Wr 400 1999 и май си мисля че малко по слъгва

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X