Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM 250 EXC300

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• KTM 250 EXC300

Здравейте на Всички от мен Иван Тодоров,
    от доста време съм запален по оффроуда, пък и съм от град Годеч, 40км северозападно от София, близо до връх Ком. Редовно използвам почивките си през уикенда да хора на чист въздух над града. Доста пъти сме ходили с някоя и друга Уаз-ка, но репих да взема нещо свое, а не само да питам тоя и оня да ми дава някоя машина.
    И така намерих мотоциклет КТМ ехц300, на цената от 2400лв. по обява.
    Момчето ми каза по гсм-а, че мотора е закупен с фактура, бил крос и не можел да се регистрира, питах в ТЕХНОТЕСТ и ми казаха, че трябва да има талон и митническа декларация + фактурата, иначе не ставало.
    И така въпроса ми е следният. Струва ли си за този мотоциклет 1992г. производство да дам тези пари. Мен ми трябва да го използвам да си ходя по цял ден по балкана, карал съм все пистови мотоциклети досега и съм нов в тази област. Четох по форума това дето е написано от Ива мисля че беше, и се спрях на точно такъв тип мотоциклет. Парите ще ги имам, като мисля и да закупя екип, каска, ръкавици... всичко необходимо. С две думи доста съм запален и искам да се занимавам с това, само че ми трябват доста насоки и съвети, а къде на друго място ако не тук!

Предварително благодаря на всички, които ще ми помогнат!

До: KTM 250 EXC300

1992г. е доста стар КТМ. ЕХС 300 е .. ммм доста силен мотор. Съдейки по опита ти, ще си докараш доста охчета с него. "Много болка има в този мотор" бяха думите на едно момче, което продаваше едно ЕХС 360, а беше опитен ендурист ... Старите са и по-резки. Иди го покарай (внимателно) и ако сметнеш, че ще се справиш с него, ако е подържан и няма много побългарявания (което е мнооого малко вероятно за стар модел КТМ, каран в България) ... тогава го вземи.
    Ако мотора е ЕХС, значи не е кросов а е ендуро. Кросовите модели на КТМ са SX. За SX 300 '92 не съм чувала ... 250 може, но 300 няма. Възможно е да са му махнали маската с фара и да са го нарекли "крос" ... от тук вече можеш да съдиш що за разбирачи са тези, които го продават.
    Огледай се за някой РМХ 250, ЦРМ 250 ... все благи моторчета, за около тези пари се намират.

Aко говориш за този мотор, съдейки по заглавието на темата...

аз не бих дала пари за него.

ТОВА повече прилича на мотор, и въпреки че е обявено за "крос" си е чисто ендуро, което би трябвало да можеш да регистрираш.
    Последно редактирано от iva_kx; 27-03-08, 15:30.
    DCRT®

Коментар

До: KTM 250 EXC300

Леле Иве злато си, благодаря много за бързия отговор. Ми за този говоря да, нов съм и си търся мотор, а пък около града поляни, планини, гори колкото щеш...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X