Обява

Свий
Няма добавени обяви.

разпродажба на хонди от официалния вносител

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• разпродажба на хонди от официалния вносител

момчета ей сега научих че бултако имат разпродажба на много намалени цени на мотоциклети
    http://www.honda.bg/index.php?lang_i...otions&pr_id=8
    тука повече ще научите

Хубави цени, Митков, но едва ли имам 15-16000 лв. излишни в джоба ))
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Different_Soul
      Хубави цени, Митков, но едва ли имам 15-16000 лв. излишни в джоба ))
      То и аз нямам но проблема си е мой
      Тия пичове можеха и по една снимка да сложат поне да сплакнем окото
      2010 CRF 250 R

Коментар

То и аз нямам, ама някои ден ще ги събера. Всичко става с търпение

Коментар

Кво става, бе?! Целогодишно държат високите цени и сега - срив.

Днес гледах във ВИПа са обезценили револверите и Смит мод. 66 е паднал от 1360 на 920 кинта. Това са си над 30%. Само дето който е искал да се обзаведе, вече се е обзавел...

Коментар

Да, така е, но забележете че цените са за над 45 бр. от някой модел а това изооооообщо не си е малко ))
            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
            [/CENTER]
            [/CENTER]

Коментар

Общо 45 броя разпродават,цената си е за брой
              offroad фен
              1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
              TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Съжалявам, значи аз не съм разбрал като хората.. моля да ме извините
                [/CENTER]
                [/CENTER]

Коментар

Мдааа, това за средно-статистическия българин (и американец) си е безбожно висока цена . Това са към $8600 за ЦРФ-Х. Тук гледам един такъв ама 2004 се продава за $3800 - 6350лв.
                  No bike - no fun!

Коментар

Ами така е. Нали има пазарна икономика в БГ
                    На село цените в магазина са по-високи от тези в софийските супермаркети
                    2010 CRF 250 R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X