Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хонда XLR 250 1993 vs Suzuki DR 350 1995

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хонда XLR 250 1993 vs Suzuki DR 350 1995

Кой от двата мотора ви се струва по подходящ за ендуро разходки в гората-Honda Xlr250 1993 или Suzuki Dr350 1995 ?Висок съм 175 и съм 60кг.
    Honda CRE 250
    Nissan Patrol GR

Botevgrad Racing Team

До: Хонда&Сузуки

И двата са подходящи за ендуроразходки.
    Но състояние, цена като съпоставиш тогава ти най добре би си решил.
    Макар че като разгледах Хондата е една, при Сузукито има голям избор, поразгледай ги всички.

Коментар

цената и на двата модела е към 3000лв и по малко даже .А кой е по икономичен от двата модела и по лесен за подръжка?
      Последно редактирано от Х.Христов; 23-03-08, 09:21.
      Honda CRE 250
      Nissan Patrol GR

Botevgrad Racing Team

Коментар

Ако ставаше дума за ХР а не ХЛР и ДР щях да ти предложа ХР-а, но в такъв случей според мен взимай ДР-а
        Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Chaveto е пристрастен абе я си вземи едно KAWASAKI.Аз съм доволен от моито носи и на напън и на опън.

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
            Chaveto е пристрастен абе я си вземи едно KAWASAKI.Аз съм доволен от моито носи и на напън и на опън.
            ХаХа не е така (не съм пристрастен) Просто знам много добро какво представлява ХР-а като здравина вървеж и т.н. а за ХЛР-а знам, че не е толкоз добър като ХР-а. Относно ДР-а според мен е за предпочитае пред ХЛР-а (въпреки, че нямам преки наблюдения от него) Аз в момента съм си харесал един ДР350
            Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

В нашата групичка има едно ДР 350 и е доста добро моторче, лекичко, поддръжката му не е скъпа. 250-ката ще ти е слабичка. Взимай Сузукито!

Коментар

До: Хонда XLR 250 1993 vs Suzuki DR 350 1995

Взимай Хондата, аз имахе едно XLR от старите (с барабан отзад) и съм много доволен от него. А за начинаещи/разходки е супер! Внимавай със Сузукито че има ДР модели дето тежат по 130кг и тогава ще ти се отели вола! Разгледай форума има доста инфо за ДР там ще разбереш да различните модели. Ако попаднеш на тоя дето тежи само 115кг взимай го.
                born to be wild
                Кольо Ковачев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X