Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на мотор за начинаещ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на мотор за начинаещ

Здравейте, интересувам се да ми препоръчате мотор до 4000-5000 лв. До сега не съм карал мощен мотор, но искам да си купя възможно по-силен крос или ендуро за каране по горите! Насочил съм се към Yamaha YZ или WR, но тъй като в другата ми тема за светлините някой от Вас ми писаха, че на YZ 1-ва била много дълга и не ставал за в гората.....Чакам съвети, тежа 100 кг. и съм 1,92 ако това има значение за мотора!

Предварително благодаря на тези които ще си загубят времето с мен
    Глупости правят умните хора, за останалите това е ежедневие!

До: Избор на мотор за начинаещ

Ако няма да караш крос(на писта) а само по горите и ако нямаш ремарке за мотор и не мислиш да си взимаш,по добре си вземи ендуро(със фар,стоп,мигачи) и си го регистрирай,за да можеш спокойно да стигаш по асфалт до мястото кадето мислиш да караш
    А за ръста и килограмите ти е най удачно да вземеш мотор над 250 кубика!
    Търси по нова като години машина,защото за тях има повече части,а и са по евтини от на старите модели
    Това е което мога да ти дам като съвет
    NO PAIN NO GAME!
    Kawasaki KMX125 / Jeep Cherokee Sport 2.5i
    gsm:0887 52 67 55/0878 52 67 55

Коментар

Благодаря за отговора, а някакви по-конкретни предложения в смисъл марка-модел година!
      Глупости правят умните хора, за останалите това е ежедневие!

Коментар

Honda X(L)R 250, Kawasaki KLX 250, Suzuki DR 250, Yamaha WR 250, Suzuki DR-Z 250, Honda CRF 250 X!!! /не съм много сигурен, че за толкова ще намериш чак CRF или DR-Z, но все пак.../, KTM ECX 200, Kawasaki KDX 200/220... Не си мисли, че като са само 250-200 са слаби... Иначе ако решиш същите ги има и във весии и по 400-450 (без KDX-а).

Успех!

Коментар

Honda X(L)R 250, Kawasaki KLX 250, Suzuki DR 250, Yamaha WR 250, Suzuki DR-Z 250, Honda CRF 250 X!!! /не съм много сигурен, че за толкова ще намериш чак CRF или DR-Z, но все пак.../, KTM ECX 200, Kawasaki KDX 200/220... Не си мисли, че като са само 250-200 са слаби... Иначе ако решиш същите ги има и във весии и по 400-450 (без KDX-а).

Успех!

П.С. Ето още материал.

А що се "сдвои" този пост? Използвах си "Редактиране"...
          Последно редактирано от господин никой; 20-03-08, 10:59. Причина: Добавка...

Коментар

За 4-5000 мисля, че ще се намери WR450. Но добре се оглеждай за състоянието. Няма да е цвете за тези пари предполагам. Гледай за спукани капаци и картери (съответно да не е каран без масло), ослушвай се за шумове в двигателя. Има доста изписано за WR-ите специално в раздела, попрочети малко.
            Най-добре първо пробвай кой ще ти пасне. По-старите YZ-ки си спомням че не ги харесваха много заради неконтрулируемия съединител, прекалено резкия характер и склонноста към гаснене.
            250 също не мисля, че ще ти е слаба. По-скоро не плаши с много мощност и позволява да й навиеш газта. Успех!
            DCRT®

Коментар

Малко пристрастно мнение защото карам такъв.
              Края на миналата година за по пет хиляди и нещо имаше Сузуки ДРЗ400(2004г) добър избор има фар стоп мигачи, разтоварен двигател-40к.с.-130кг чуден е за гората, за града.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X