Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотор от Суходол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мотор от Суходол

Какви са ви впечетленията от моторите които се продават там?
    EXTREME

За мотори не знам, но екипировката за каране е на баснословни цени!!! Много по-скъпа отколкото е всъщност! Скоро не съм ходил там но мисля че нещата не са се променили.

Помня че за една Априлия RX125 около 90 год. искаха 3000лв
    No bike - no fun!

Коментар

Сашо като мудойде нов мотор го обслужва отсякъде, слага му нови вериги, пиниони, сменя лагери по окачването, боядисва рамки.... абе много си играе да стегне машината, което прави моторите му по скъпи от обичайното, но пък си заслужава...

Ако искаш евтин мотор отиди в Яхиново, там зада се продаде един мотор се свежда до полойението да пали и толкоз. Новият собственик сам си го стяга.

Коментар

Според мен няма особено значение откъде е мотора - трябва да се гледа внимателно - аз не съм ходил в Суходол, нито в Яхиново - обикалям съм другите софийски майстори търговци и като цяло - голямо разочарование ...
        Иначе нямам доверие на повечето "майстори" и много бих гледал какво са правили и по-скоро бих предпочел да си дооправям нещата сам (или при майстор, на когото имам доверие) - просто много българи гледат да ударят печалбата ...
        Моя мотор го взех в окаяно състояние и го правех сам ... (с приятели)
        А най-добрите мотори в оригинален вид, които съм виждал са от `84-та една Хонда Сейбър и една Ямаха ХДж 600 - въпреки 20-те години на гърба си бяха все едно излезли от магазина ... Хондата беше от търговец от Кюстендил, а Ямахата от частен продавач ...
        Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

сашо суходолски обикновенно наистина продава машините в много стегнат вид и със много сменени и нови неща по тях включително и с нови гуми
          това естественно ги прави и по скъпи
          макар че има и оставени от други хора мотори да се продават който сашо само ги продава и не ги е стягал но те си личат
          все пак от където и да е мотора трябва да се оглежда
          но и да го оглеждаш няма гаранция че няма да се набуташ
          по принцип аз съм го казвал и преди
          НЕ можеш да си купиш мотор 2-ра 3 та или 15 та употреба и да очакваш само да върви и нищо да не пипаш
          когато в същото време даже и чисто новите мотори си искат грижи и поддръжка
          а и на ендуро и крос мотори даже и чисто нови от магазина пак не винаги им дават гаранция или ако дават тя е ограничена

Коментар

един приятел си купи няколко моторчета от Карлово и е много доволен пак казвам приятел не аз ,нали знаете поговорката :око да види, ръка да пипне
            "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Моторите при Сашо наистина са обслужени,както каза Събин,лично аз си взех мотор от него и съм доволен.Като го взех ми каза че е сменявал някои работи и какво трябва да се смени и се оказа така.

Коментар

Явно от ендуротата сте доволни ,НО останалите .. разни ПВЦ-та
                всичките бяха "подмладени" с поне 4-5 години и единственното което
                беше правено е нов акумулатор и някакво неизвестно масло.

Аз съм останал с много лошо впечатлние от там.

Почти бях гризнал дървото с едно suzuki gsx-r250 което през 87г.
                японците са забравили ,че го произвеждали ...но тои се кълнеше че е 93.

Коментар

До: Мотор от Суходол

Аз съм приятел със Сашо и знам закакво става въпрос има обслужени и необслужени мотори.От него съм взел 3 мотора и съм много доволен, поне ти казва какво е правил и какво има да се прави.Но действително и мотори които ги прави като нови и затова са по скъпи,но копуваш такъв и само каране а не се занимаваш със стягане.

Коментар

много скъпо една 125 кросс ито зглобяван е 4300 лева

Коментар

Айде и аз да кажа нещо, Карчев е скъпчия (при него е МОТОКорекома) , но моторите му са идеални => цените са както на нови в магазина

Коментар

При Сашо от Суходол мога да кажа че моторите които ги продавюги глези яко... направо ги рециклира

Коментар

Малко офтопик. Чета с интерес че при него съм си оставил мотора да го стегне за лятото. Радва ме че повечето мнения са положителни

Коментар

пиньони за хт-то от там купих и мисля че ще остана доволен,той ми ги препоръча
                            Величко Попов
                            0882496036
                            [EMAIL="baam@abv.bg"]baam@abv.bg[/EMAIL]

Коментар

Аз си купих от там aprilia rx 125 96год за 3200лв минал съм с него 10000км и нищо не съм пипнал да ремонтирам само пиньони , верига и гуми. Един приятел си е взел от там преди 7год kagiva и тои също няма проблеми с него.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X