Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за мотори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за мотори

Понеже нямам голямо желание моят 15 годишен/син/ да се учи на ТТ-ра не че не го кара, но май,че един мотор идва малко за двама искам да питам какво според вас е подходящо за него?Малко е нервак и мисля,че нещо по слабо ще му дойде добре/от моя гледна точка/.Не става дума за състезания,а за разходки извън пътя.

Re: Въпрос за мотори

125 кубика, ама щом е нервак да не му вземе здравето !!!
    LZ1RED

Коментар

Това имах предвид,а нещо 4-такта малка кубатура/благ характер/?

Коментар

DR-250 или XR-250.
        А бе имам чувството че искаш отговор който го знаеш преди да попиташ.

Коментар

Мене ако питаш му вземи нещо по големичко защото днеска ще само една разходка из гората ама утре твоя син ще иде да вози п(т)ичките из града и ще му е слабичка и ще ти поиска нов и по голям и пак ще трябва да се бръкнеш на дълбоко в джоба
          Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

според мен KAWAZAKY 125kx ще му пасне перфектно аз лично сам се спрял на 1992-1993
            My RiDe Is My LiFe

Коментар

Първоначално публикуван от plovdiv tuning
              според мен KAWAZAKY 125kx ще му пасне перфектно аз лично сам се спрял на 1992-1993
              нервак с кросов мотор не е особено безопасна комбинация.
              Грешка е човек да се учи на по-силен мотор отколкото може да кара. За 15 годишно момче е по-добре нещо 4Т до 250 кубика, но и 4Т 125кубика става. Важното е да се добият навици за каране на мотор. КХ125 е сравнително сложен за каране мотор и не е подходящ за разходки. Аз карам КХ125-1996 вече 2 години и не мога да кажа че съм свикнал с него напълно. Поддръжката на кросак е по-сложна.

Нещо от рода на ТТР-а, но до 250ссм ще бъде по-подходящо за първо време. Като вземе да иска по-голям, продаваш стария и купуваш нов. На по-старите мотори цените почти не се движат надоло, така че разхода ти остава само бензин и резервни части.
              2010 CRF 250 R

Коментар

Ако момчето има афинитет към кроса и е талант, защо да го осакатява с някой умрял 250 куб. 4Т Те бащите все така разсъждават, ама синовете мислят по друг начин! Ако е луда глава и не мисли, то и с умрял мотор пак може да направи беля. Най важното е да се обучава да кара правилно и да му се отрежат квитанциите за своеволия
                Иначе един много добър XR 250 се продава при нас. Този на Ламята и май имаше обява и телефон в Купува/продава.
                Ендурото и сексът не са шега работа !
                -------------
                Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                http://crazy-job.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X