Може ли да увеличиме по някакъв начин конските сили на тези два мотора. Ако се има в предвид да почнеме от кросови ауспуси. Задължително ли ауспусите трябва да бъдат от 250 крос или може да сложиме от по-голяма кубатура. Или какво друго да се направи за тяхната по-голяма мощност. С какво масло да напълним предните амортесьори за по-добра работа, хондата е с въздух.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тунинг на honda Xr250 и kawasaki klx 250
Свий
X
-
До: Tuning na honda Xr250 i kawasaki klx 250
Колега, от къде мога да го намеря този кит за хр?Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнениенай честия метод използван при хр 250 за вдигане мощността е...
кит 280 кубика
не е скъп и се слага лесно
има и ауспуси специално за този модел
Коментар
-
До: Тунинг на honda Xr250 и kawasaki klx 250
Разбирасе че става колега може с малко преправяне,или удължение за по голямо удобство....(някоя заварчица или нещо друго)Първоначално публикуван от kros Преглед на мнениеТемата е за тунинг на КЛХ и искам да Ви попитам може ли на R версията да се сложат степенки за втори човек?
Благодаря Ви предварително...
става
Човешкото тяло е с перфектна механика, ама от калпав материал. Пазете го!! :wink::wink:
Коментар
-
До: Tuning na honda Xr250 i kawasaki klx 250
Дааа и на мен ми е много интересно, дали има някакви начини за увеличение мощността на кавазаки клх 250, като китове и други нещица, но явно няма, след като няколко години, никой не е писал по въпроса....?Първоначално публикуван от dragorip Преглед на мнениеа за klx са нещо да споменете че ми е любопитно и то многоПоздрави: Николай Георгиев
KTM 400 EXC
Коментар
-
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=69835Първоначално публикуван от GeToVvV Преглед на мнениеНякой ако знае нещо за тунинг на клх 250 нека сподели , че ми е много интересно.Мерси предварително.
0888 074 049
Коментар
-
Тази тема съм я чел доста пъти,но все пак мерси колега.Имах напредвид някой да сподели ако е слагал спортен ауспух или е сменял карбуратора,защото казват че серйния Кеихин не бил добър и ей такива неща.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар