Аз съм много на Вие с моторите, но от известно време съм решил да си купя ендуро ама не знам каква марка и модел да си взема. Видях в един магазин един мотор Qingqi 200GY за 3100 лв. чисто нов. Зслужава ли си да си взема такъв и що за марка са тия мотори.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мотори марка Qingqi
Свий
X
-
До: Мотори марка Qingqi
тези мотори на българския пазар са извесни под марката Scoot а моделите са COLT и Sniper . И да ти кажа за в гората не може да им се разчита многоо по мое мнениеВ България Снайпера нов е 3444лв а Колта е 3777лв незнам от къде ще си го внесеш нов за 3100 но ако от задната спирачка е барабан според мен няма смисъл. Но нека и други да си кажат мнението
[FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=Red]ЕНДУРО ВАРНА[/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
Първоначално публикуван от mambo1 Преглед на мнениеАз съм много на Вие с моторите, но от известно време съм решил да си купя ендуро ама не знам каква марка и модел да си взема. Видях в един магазин един мотор Qingqi 200GY за 3100 лв. чисто нов. Зслужава ли си да си взема такъв и що за марка са тия мотори.
Н о да кажеш , че си си взел нов мотор в истинската дума "НОВ" , просто не може да става дума.Аз бих те посъветвал да си вземеш някой на старо , ама поне да е марка.Познавам и друг в голямо АТВ кйтайско и той се подлъга по цената,момчето-леле леле там не е за приказка за какви изваждания става дума..
Коментар
-
Мойто мнение е да изчакаш да пуснат и "Глок" и тогава да си вземеш !Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
http://sixdayscrazyjob.com
http://crazy-job.com
Коментар
-
Е като е така ,може ли да си помислиш за какво става това чудо.Или цената те блазни? не забравяй поговорката за евтиното.Първоначално публикуван от mambo1;337376[I]Аз съм много на Вие с моторите[/I], но от известно време съм решил да си купя ендуро ама не знам каква марка и модел да си взема. Видях в един магазин един мотор Qingqi 200GY за 3100 лв. чисто нов. Зслужава ли си да си взема такъв и що за марка са тия мотори.ПАВКО
0888802068
Коментар
-
Малко късно се включвам в темата - може би вече си взел мотор. Моторите ни COLT и SNIPER ( за жалост вече изчерпан) са с 2 години гаранция или 6000км. За първоначално каране и за градски условия COLT е подходящ, въпреки малките си кубици. Също така вече имаме и клиенти, които са изминали гаранционните километри и все още нямат проблеми с моторите.[FONT=Century Gothic][COLOR=darkred]Най-тъмно е преди изгрев![/COLOR][/FONT]
Коментар
-
Първоначално публикуван от mambo1 Преглед на мнениеАз съм много на Вие с моторите, но от известно време съм решил да си купя ендуро ама не знам каква марка и модел да си взема. Видях в един магазин един мотор Qingqi 200GY за 3100 лв. чисто нов. Зслужава ли си да си взема такъв и що за марка са тия мотори.Toyota 4runner
3000cc V6
Коментар
-
Първоначално публикуван от mambo1 Преглед на мнениеАз съм много на Вие с моторите, но от известно време съм решил да си купя ендуро ама не знам каква марка и модел да си взема. Видях в един магазин един мотор Qingqi 200GY за 3100 лв. чисто нов. Зслужава ли си да си взема такъв и що за марка са тия мотори.
Имах такъв и за една година му навартях 11 000 километра без проблеми ,
така и го продадох ,предимство е че харчи 3/100 ,обаче пласмасите са твърди и пукат от време на времемоя беше супер мото-черния
Дано да съм бил полезен
Коментар
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар