Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотори марка Qingqi

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мотори марка Qingqi

Аз съм много на Вие с моторите, но от известно време съм решил да си купя ендуро ама не знам каква марка и модел да си взема. Видях в един магазин един мотор Qingqi 200GY за 3100 лв. чисто нов. Зслужава ли си да си взема такъв и що за марка са тия мотори.

До: Мотори марка Qingqi

тези мотори на българския пазар са извесни под марката Scoot а моделите са COLT и Sniper . И да ти кажа за в гората не може да им се разчита многоо по мое мнение В България Снайпера нов е 3444лв а Колта е 3777лв незнам от къде ще си го внесеш нов за 3100 но ако от задната спирачка е барабан според мен няма смисъл. Но нека и други да си кажат мнението
    [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=Red]ЕНДУРО ВАРНА[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от mambo1 Преглед на мнение
      Аз съм много на Вие с моторите, но от известно време съм решил да си купя ендуро ама не знам каква марка и модел да си взема. Видях в един магазин един мотор Qingqi 200GY за 3100 лв. чисто нов. Зслужава ли си да си взема такъв и що за марка са тия мотори.
      Един познат , дето даже се занимава със стоки от Китай си взе такъв.Съблазнително е нов мотор на такава цена.Значи че изобщо не върви няма какво да се коментира-на смешни баири се затрудняваше.То верно че и френда беше новак , но го взех да го пробвам и не ставаше.Основен проблем имаше той с телескопите.Венецът пък за краткото му каране на новак си замина за дни буквално-нещо дето не бях виждал до тогава.Много проблеми , много нещо.Иначе пък дизайн биваше.
      Н о да кажеш , че си си взел нов мотор в истинската дума "НОВ" , просто не може да става дума.Аз бих те посъветвал да си вземеш някой на старо , ама поне да е марка.Познавам и друг в голямо АТВ кйтайско и той се подлъга по цената,момчето-леле леле там не е за приказка за какви изваждания става дума..

Коментар

Размисли и страсти по темата, която те интересува...

Коментар

Мойто мнение е да изчакаш да пуснат и "Глок" и тогава да си вземеш !
          Ендурото и сексът не са шега работа !
          -------------
          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
          http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от mambo1;337376[I
            ]Аз съм много на Вие с моторите[/I], но от известно време съм решил да си купя ендуро ама не знам каква марка и модел да си взема. Видях в един магазин един мотор Qingqi 200GY за 3100 лв. чисто нов. Зслужава ли си да си взема такъв и що за марка са тия мотори.
            Е като е така ,може ли да си помислиш за какво става това чудо.Или цената те блазни? не забравяй поговорката за евтиното.
            ПАВКО
            0888802068

Коментар

Малко късно се включвам в темата - може би вече си взел мотор. Моторите ни COLT и SNIPER ( за жалост вече изчерпан) са с 2 години гаранция или 6000км. За първоначално каране и за градски условия COLT е подходящ, въпреки малките си кубици. Също така вече имаме и клиенти, които са изминали гаранционните километри и все още нямат проблеми с моторите.
              [FONT=Century Gothic][COLOR=darkred]Най-тъмно е преди изгрев![/COLOR][/FONT]

Коментар

Приятелю не се лъжи да вземаш китайско.Преди време си взех чисто нов скутер от тая марка първото е че пласмасите се разтропаха и след няколко дена стои като изпочутпен.Но това не е най лошото-3 седмици каране 814 км пробег и блокира двигателя.Беше гаранционен оправяха го 6 месеца и накрая пак си беше пълен боклук.Добре че ми го откраднаха та поне се отървах.Купих си после Хонда и за 4 години дори свеща не съм сменил и това е в буквалния смисъл.Китайско не пипай това е моя съвет без значение че лиценза е ямаха и такива щуротии
                Toyota 4runner
                3000cc V6

Коментар

За ендуро определено не става ,но ако бръмчиш из София по задръстванията ще стане
                  Имах такъв и за една година му навартях 11 000 километра без проблеми ,
                  така и го продадох ,предимство е че харчи 3/100 ,обаче пласмасите са твърди и пукат от време на времемоя беше супер мото-черния
                  Дано да съм бил полезен

Коментар

ето и снимки
                    Прикачени файлове

Коментар

От: Мотори марка Qingqi

Тази марка се предлага като SCOOT в България.

Коментар

Има разностранни мнения за модела ...

Коментар

https://www.youtube.com/watch?v=oMdKnOdtPV8

Коментар

Qingqi означава скутер на китайски

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X