Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kawasaki KLR 250 помощ за начинаещ!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Kawasaki KLR 250 помощ за начинаещ!

А на mr_n00n3 MTX-a http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=28905 подходящ ли ми е?
    Двутактовите правят ли повче проблеми?

Коментар

Първоначално публикуван от Godman Преглед на мнение
      А на mr_n00n3 MTX-a http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=28905 подходящ ли ми е?
      Двутактовите правят ли повче проблеми?
      Кажи си мерките /ръст, тегло/ и къде ще го караш... Всеки мотор иска поддръжка - двутактовите са с повече разходи заради маслото в горивото... но пък са по-фън за каране... Аз лично мисля да мина на Honda XR или Kawasaki KDX 220...
      Последно редактирано от господин никой; 10-03-08, 13:45. Причина: Добавка...

Коментар

192 / 85
        ще карам около Бургас главно по Странджата, като за начало докато се науча съм си избрал малко по равни дестинации.
        Ако искаш дай скайп или каквото ползваш да ми обясниш за мотора, поддръжка,разход и др., щото съм на мтел и много ще се бръкна да те питам всичко по тела
        а и да видим как после как ще стане работата - ти си в София аз в Бургас, мотора долу по средата

Коментар

ICQ - 413-877-954 / mr_n00n3@abv.bg (самия мейл не го гледам! това е регистрацията на ICQ-то - към abv.bg е).

За тези килограми и ръст 125 ще ти е малък обаче!

Става само ако искаш да се научиш на него и после да минеш на по-голям! Аз съм 189 см. / 75-80 кг.
          Последно редактирано от господин никой; 10-03-08, 14:58. Причина: добавка...

Коментар

Има много готини ТТ 350... от 2000 до 2400лв може да се намери и са страшно леки, удобни и доволно мощни! Един от наща група има такова, супер е! Много подходящ мотор за гората както за начинаещ така и за напреднал! Другото ми предложение е ДР 600, най-коравия мотор, в нашия край това е масовия мотор, пък и доста голямо число от хората в този форум са имали такъв мотор, и незнам някой да е казал нещо лошо освен, че не е от най-леките, но все пак от тая гледана точка може да се поспори...., за тези пари 2000лв дето имаш ти давам два достъпни варианта, които поне за мен са най-приемливи. Успех с търсенето!
            KTM Fen

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение
              Другото ми предложение е ДР 600, най-коравия мотор, в нашия край това е масовия мотор, пък и доста голямо число от хората в този форум са имали такъв мотор, и незнам някой да е казал нещо лошо освен, че не е от най-леките, но все пак от тая гледана точка може да се поспори....,
              Аз имам много против др600
              MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнение
                Аз имам много против др600
                +1 - мотора не е за по-тежко ендуро. Качи се на 250/350/450 да видиш за какво иде реч...

Коментар

Колко пъти ще ви се повтаря, че доброто каране не зависи до такава степен от мотора, доколкото от моториста, който го кара! Че си е тежък, тежък е, но това не пречи да се практикува хард ендуро! По ДР-а има много неща, които могат да се махнат и да олекотят мотора така, че да е по-лек и стъбилен, окачването му е едно от най-здравите... Излишно е да споменавам друго... с две думи не сте прави + това момчето няма да практикува хард ендуро с него
                  KTM Fen

Коментар

Първоначално публикуван от iohko Преглед на мнение
                    Брей , брей!!! XR , DR, TTR! Колко Кавазакита сте имали, и колко са ви са се счупили да да давате катрегорични препоръки на човека!? Ето по този начин се създава грешна представа в младите! Колега купи си какъвто мотор на теб ти се харесва, и такъв които да ти е по джоба!
                    Колега, те си говорят за 15-20 годишни мотори ти къде отиде с тая диаграма за 07-08 моделите.
                    Освен това ми се струва, че не схващаш тънката мисъл на Станислав. Научи се да четеш и м/у редовете

Коментар

Не сам казал да вземе това Кавасаки конкретно, но да се тварди, че са чупливи и да се отписват от класацията мисля за нередно! Доколкото да диаграмата - и преди 10 или 15 години тя пяк изглеждаше така , само че беше по списания!
                      [FONT=Arial Black][SIZE=6][COLOR=lime]Kawasaki[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от iohko Преглед на мнение
                        Доколкото да диаграмата - и преди 10 или 15 години тя пяк изглеждаше така , само че беше по списания!

Сканирай едно да видим!?

Коментар

Добър ли е kawasaki klr 250

колеги от известно време имам кавазаки клр 250 , интересува ме добър ли е за ендуро какви са + и - си те му.Моля които е запознат с такъв мотор да каже

Коментар

До: Добър ли е kawasaki klr 250

Ти не си ли го карал та питаш добър ли е?))
                            Аз имах 600 и бях доволен. Както свикнеш с него всеки друг ти е лесен))
                            250 карах веднъж и ми хареса.
                            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

карал сам го но се интересувам по скоро добър ли е за оффроуд (любителски). и да питам оригинално предния пинион ми е 14 зъба за задния 44 ако сложа от зад 49 зъба ще има ли разлика или почти няма да се усеща.

Коментар

Ще го направиш доста бавен.
                                Слагай го, ако не ти достигат силиците му в баира
                                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X