Момчета нещо много се обедни форума на нови теми напоследък
та рекох да подхвърля една новина която май на много хора им е интересна
особенно на тези дето сега си търсят мотор
та по случай 50 годишнината която имат Ямаха са пуснали юбилейно издание на модела YZ250F който е оцветен не в традиционния напоследък син цвят а в ЖЪЛТО и черно
което веднага го прави фаворит за мен
през 70 те години ямахите са били жълти и с тях в щатите са печелили яко та тъкмо това искат да ни напомнят явно от яамаха
Модела освен че е жълт е и с черна противоприплъзгаща седалка и кормило про тапер
по скъп е от стандартния с 200 долара
като се има предвид и другите подобрения по модела тази година както и това че е с алуминиева рамка от тази година
то направо модела ми е фаворит
сега някой от "нашите "
си вносители
имам предвид /близнаците , еди ,събин ,бике слендс и др./
който не се прочете моля да не се обижда
та ако може да ни спомене и за ква цифра може да го докара тоя модел и в какви срокове ще стане много интересно
а ако някой каже и свестен лизинг
ще придобие доста фенове
ето ви интересна идея за размисъл
между другото модела се предлага само за щатите доколкото разбрах
та рекох да подхвърля една новина която май на много хора им е интересна
особенно на тези дето сега си търсят мотор
та по случай 50 годишнината която имат Ямаха са пуснали юбилейно издание на модела YZ250F който е оцветен не в традиционния напоследък син цвят а в ЖЪЛТО и черно
което веднага го прави фаворит за мен

през 70 те години ямахите са били жълти и с тях в щатите са печелили яко та тъкмо това искат да ни напомнят явно от яамаха

Модела освен че е жълт е и с черна противоприплъзгаща седалка и кормило про тапер

по скъп е от стандартния с 200 долара
като се има предвид и другите подобрения по модела тази година както и това че е с алуминиева рамка от тази година
то направо модела ми е фаворит
сега някой от "нашите "

имам предвид /близнаците , еди ,събин ,бике слендс и др./
който не се прочете моля да не се обижда

та ако може да ни спомене и за ква цифра може да го докара тоя модел и в какви срокове ще стане много интересно
а ако някой каже и свестен лизинг

ще придобие доста фенове
ето ви интересна идея за размисъл
между другото модела се предлага само за щатите доколкото разбрах
Коментар