Здравейте,
В последните седмици ми се вътри из главата идеята да си взема втори мотор. В момента карам Хонда Доминатор. Както знаете всички това си е паркетно ендуро отвсякъде. Аз го пробвах и в гора, ама голям зор, особенно след 3-то падане не ти оставт сили да го изправиш. Да не казвам на кал като затъне как се вади.....
Та за това реших да си взема нещо леко за в гората.
Искам да е ендуро а не чист крос, да има ел. стартер и да мога да го регистрирам за да мога да си ходя от нас до гората без платформа с която да го тегля. Висок съм 1.80 и тежа 95 кг. Нямам претенци да е 2 т или 4 т просто да е нещо по-дуракоустойчиво все пак ще се уча на горско каране с него. Бюджета ми е към 4000 лв. С удоволствие бих приел съвети от хора с опит и знания. Сам не се справям гледам сума обяви и не мога да се насоча към нищо. Имам познат който може да ми потърси и нещо в Германия но трябва да му кажа модел за целта.
Предварително ви благодаря за съветите !
В последните седмици ми се вътри из главата идеята да си взема втори мотор. В момента карам Хонда Доминатор. Както знаете всички това си е паркетно ендуро отвсякъде. Аз го пробвах и в гора, ама голям зор, особенно след 3-то падане не ти оставт сили да го изправиш. Да не казвам на кал като затъне как се вади.....

Та за това реших да си взема нещо леко за в гората.

Предварително ви благодаря за съветите !

Коментар