Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Запитване за мотоциклети ИЖ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Запитване за мотоциклети ИЖ

Според данни на СВАБ от месец март тази година до момента са продадени над 200 броя мотоциклети ИЖ от вносителя за България - Карбон - Плевен, които внасят и УАЗ. Спрямо общата картина на пазара на нови мотоциклети ИЖ е абсолютен лидер. Обаче на сайта им: http://www.uaz.bg/ няма никаква информация, а и самият сайт не е обновяван от 24.09.2004.
    Има ли някой информация за цените, внасяните модели и гаранциите ?
    Сайта на завода http://www.izhmoto.ru/ , цените са доста приемливи.
    УАЗ 452АЭ 1975г.

И на мен ми беше интересно преди. Това е била ниакаква сделка с министерството на горите. Май не са ги продавали свободно. Иначе цената в Русия е доста ниска. За тия пари и аз бих си купил
    [url]http://ftp.domainbg.com/rocko/[/url]

Коментар

Да за горското става въпрос, Димитър може да знае и нещо повече.

Коментар

За ИЖ-овете не знам как точно стои въпроса. При нас през 2003г. докараха 3 броя ЗИД200, произведени 1998г. Много модерни мотори Дискова спирачка отпред, моноамортисьор отзад. Май даже са с мембранни клапи след карбуратора Само дето се чупят много бързо. Особено където е по-тежък терена.
        Ижовете които са раздадени на лесничействата май са били от старите модели. Поне така ми казаха горските които бяха на парада по официалното връчване на Ниви и Ижове в София. С риск да засегна някого ще кажа че и в този случай, както при всяка държавна поръчка, страничния наблюдател остава с впечатлението за някаква далавера
        В нашия форум има хора от отдела 4х4 които си внасят разни неща от Русия. Те биха могли да дадат някаква информация за това как става вноса.
        2010 CRF 250 R

Коментар

Как се разбира коя година е производство мотоциклета.
          Димитър казва ,че докаран 2003г а пък е 1998 г.

Коментар

За това ново производство не мога да съм полезен,но дано не е като в рекламата с кренвиршите...дай едно кило Преди доста години карах ИЖ Планета-3 едноцилиндров,бяха по хард от двуцилиндровата версия-Юпитер.Карал съм 90%вСтара Планина щото още нямах кат А и10%асвалт издържа завидно много,най рано здаде акумулатора,това е старото производство.Иж Спорта даже бяха с ориг. японски mikuni 32p.s.eeх До скоро пък може и сега в района на Якоруда,Разлог търсеха едноцилиндрови Ижета и то по стария модел-заоблен цилиндър тогава крос и ендуро откъде и за кой

Коментар

От: Запитване за мотоциклети ИЖ

Да мотоциклетите Иж особено по-старите модели например от 70 - те години са на почит и уважение , потдържат се , карат се предимно в селските раьони на Пирина. Елате на моя двор и вижте такава перфектна машина.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X