Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM SXS 540 2003

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• KTM SXS 540 2003

Искам да си купя този модел но знам твърде малко за него-няма го никаде в интернет-моля за всякаква информация.

До: KTM SXS 540 2003

Аз имам един в повече в гаража не съм пускал обяви за продажба ако те интерсува
    пиши на л.с.
    __KTM__

Коментар

понеже ми е болна тема ктм-а и особене моделите SXS незначи че всеки 540 ,450 и 250 -4т. и 125 и 250-2т. са sxs.
      Моторите SXS в българия ги знам всички и мисля че нямат и 10-бр.така че леко с тия в гаражите . За сведение на уважаемите зинтерисовани станртния SX 450 примерно струва 8000-евро а 450SXS -струва 15000 евро и сиги заслужава
      Последно редактирано от iva_kx; 06-02-08, 22:12.

Коментар

Ами питай в Пазарджик кои е купувал 540 бутала.Мотора не е каран по състезания
        затова сигурно него знаеш.
        __KTM__

Коментар

Моля дайте подробности относно това как се кара този звяр,става ли за супермото и въобще техничесни характеристики и лични мнения.Аз до сега да си кажа съм карал само пистови зверове и имам стаж около 15-16год.НО от скоро се запалих по офрооуд,а и да си призная имам един нелечим проблем-винаги искам най мощният мотор без да мисля за последиците.Приемам всякакви мнения и съвети,но мотора ще е тоя или подобен със сигурност.

Коментар

Първоначално публикуван от boevski Преглед на мнение
            Аз имам един в повече в гаража не съм пускал обяви за продажба ако те интересува
            пиши на л.с.
            Мен също ме интересува но нещо не мога да пиша Л.С. може би имам много малко публикации ...
            Последно редактирано от iva_kx; 06-02-08, 22:13.
            [IMG]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg[/IMG]

Коментар

ако е истински sxs е наистина много силен мотор говорим за около 62 кс. Другото в sxs-а е возията тя наистина е много добра и няма нещо общо със стандартната .По-добре да говориш с човек които е каръл sxs а това са 4 -ри човека в България.

Коментар

Какво стана бе колеги,никой ли не може да даде съвет или каквато и да е информация за тоя SXS 540 2003?ПОНЕ СНИМКИ И ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ НЯМА ЛИ НЯКОЙ?

Коментар

Е добре де, аз ли не разбирам или .....

в гугъл можеш да намериш каквато и да е информация за мотори, потърси малко и съм сигурен че ще намериш инфо
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Нека ви разкажа малко за тези машинки.

Това е върха в ендурото. Всяк0 едно се сглобява на ръка и не се предлага от завода за продажба. Това е състезателният мотор на КТМ. По състезанията те са единствените мотори които се карат без модификация по тях. Аз знам за 2 модела 250 и 450. Двата са по 90 кила. 250 ката е само с кик стартер а 450 само с ел. 250 е 39 кончета а 450 около 50тина. Спирачки брембо, титаниева тръба и ауспух акропович. Машина по която нямам какво повече да се направи.

Претърсих целия нет за хора, които продават но намерих едва 10тина обяви.

Изглежда ето така.

http://w3.bikepics.com/pics/2008%5C0...41852-full.jpg

Надявам се да съм бил полезен.

Коментар

нека сега аз да разкажа :sxs е модел само за крос не за ендуро и е единствения заводски специален мотор ,който е най-близко до -мх1 и мх2 .Всички останали мотоциклети са на база стандарт + доработка от фирми като RINALDI за ямаха например .SXS e мотор който се произвежда по заявка от ктм за което се спира конвейра и декември и януари се прави само тои .Всичко е различно от стандартния -амортизация,електроника,двигател,ауспух,рамка (като новия 2008 е с коренно нова рама ) за силата са много силни -стандартния 450sx е 53 конски сили а 450sxs е 58 конски сили само с една по-малко от този на ФИЛИПАЕРТС . забравих да кажа че sxs е и със други скорости .

Коментар

Първоначално публикуван от ktm450sxs Преглед на мнение
                        нека сега аз да разкажа :sxs е модел само за крос не за ендуро и е единствения заводски специален мотор ,който е най-близко до -мх1 и мх2 .Всички останали мотоциклети са на база стандарт + доработка от фирми като RINALDI за ямаха например .SXS e мотор който се произвежда по заявка от ктм за което се спира конвейра и декември и януари се прави само тои .Всичко е различно от стандартния -амортизация,електроника,двигател,ауспух,рамка (като новия 2008 е с коренно нова рама ) за силата са много силни -стандартния 450sx е 53 конски сили а 450sxs е 58 конски сили само с една по-малко от този на ФИЛИПАЕРТС . забравих да кажа че sxs е и със други скорости .
                        Извинявай колега но защо след като е толкова специален този модел.Росен Тончев през 2007 год може би 2 или 3 състезания не завърши по технически причини.Не че не може да се случи на друг но все пак това чудо струва два пъти повече от например Хондата или Ямахата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X