Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Honda 125 4Т

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за Honda 125 4Т

Здравеите намерих си една Хонда 125 четиритактова и искам да питам дали ще ми е добре аз съм 80кг и 170 см висок дали ще не изкарва навсякъде

До: Въпрос за Honda 125 4Т

Ммм не. Наистина е доста слабичка. Търси 250-тка поне.
    DCRT®

Коментар

Колега ако е ХЛ125 може и дате тегли ама малко ще я мъчиш
      Аз съм имал такава ,но иначе са много здрави като двигател

Коментар

Ако искаш здрав и икономичен мотор , то това е мотора . Предполагам е ХЛ 125 (За друго ендуро не се сещам ... освен ХР 125 , но той е нов и скъп ) ... Определно мотора за твоите габарити , няма да те тегли на Офф Роуд разходки задоволително , освен , ако не си поиграеш малко с пиньоните му . Но ако е за леки разходки сред природата - взимай го , ако го харесаш . Най - големият плюс на 125 4Т е икономията , която прави
        [URL="http://userbarmaker.com/"][/URL]

Коментар

Ами HONDA MTX 125 тя е двутактова с нея дали ще успея?

Коментар

По този въпрос , най - добре би ти отговорил mr_n0on3 - той има такава
            [URL="http://userbarmaker.com/"][/URL]

Коментар

Колко коня е защото собсвеника и каза че е към 30 а в нета пише че е към 20 и дали може да развие 120 километра и за гората става ли?

Коментар

Виж тази тема: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ight=honda+125
                Този модел CRM са доста добри... аз също като Иван, ти препоръчвам 2т, щото 4т 125 е много слабо. Този CRM, даже има и атак клапа... чети да разбереш повече. Успех
                Последно редактирано от Daniel Gyorev; 27-12-07, 18:28.
                KTM Fen

Коментар

Ако твърдо си решил да е 125 кубика,по добре вземи 2Т !
                  Аз съм горе долу с твойте размери и имам едно кавазаки 125 2Т,което ме е качвало на всякаде без проблеми
                  Но каквато и да е 125тица (говорим за ендуро а не кросова)ще трябва да и сложиш други пиньони ако си е с оригиналните,за да катери по баирите
                  NO PAIN NO GAME!
                  Kawasaki KMX125 / Jeep Cherokee Sport 2.5i
                  gsm:0887 52 67 55/0878 52 67 55

Коментар

Първоначално публикуван от NikKB Преглед на мнение
                    По този въпрос , най - добре би ти отговорил mr_n0on3 - той има такава
                    Чак сега мярнах темата... Като тегло/ръст сме почти еднакви - 75 килограма / 189 см. MTX-а е добре, до момента в който наистина не почнеш да вършиш простотии! Мотора е за евро пазара и е 11kw т.е. към 14 к.с. и не НЕ вдига 120 (стандартно около 80-90) освен ако не озориш пиньоните! И да, става за гората. Съжелявам че нямам снимки от по-сериозните места през които съм го прекарал за да видиш за какво става въпрос! Аз лично съм доволен от мотора - непретенциозен е и върви, но просто искам малко по-мощна машина и съм решил веднага щом си я взема да си продам MTX-а... не мога да карам двата едновременно. По едно време мислих да го оставя в Кърджали, но си дадох сметка, че нямам време един да карам както искам, камо ли два... Като разпределение на мощноста... мотора НЕ глъхне в ниските, освен ако наистина не го завреш в някакво дере и не го мъчиш - аз моя в една кал на един стръмен наклон успях да го оставя да загасне, но беше на втора без съединител. Мотора се усеща лек и нямам реални проблеми с него... просто... краста!

П.С. Ето в тази тема има малко снимки...
                    Последно редактирано от господин никой; 03-01-08, 15:15. Причина: добавка към мниението...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X