Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kawasaki Kx 125 или KTM EXC 200-250cc

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Kawasaki Kx 125 или KTM EXC 200-250cc

Здравейте, изчетох доста теми, докато избера какво да си взема и като цяло стигнах до тези 2 мотора. Искам да си взема един от двата за каране в гора и планина. Но навсякъде чувам различни мнения, нямам много познати в тази сфера и не знам на кой да се доверя. Чудя се между крос Kawasaki kx 125cc или ендуро KTM 200, 250cc . ( ако може плюсове и минуси)
    Бюджета ми е малко над 3000лв и ми е чудно дали мога да взема читав KTM за тези пари. Ако може да се изказват опитни момчета, който са се допирали до тези мотори, а не хора който имат само предположения.

От: Kawasaki Kx 125 или KTM EXC 200-250cc

Здравей колега! Имам три годишен опит с КТМ 200 ЕХЦ. За гора и планина смятам че няма база за сравнение с Кавазакито. Все пак последното е чист крос и създадено за писти, а не за ендуро. КТМ-а има много предимства- лек, с малки вибрации, добри ниски обороти, кара се като колело/ почти/. Ако намериш читав екземпляр няма да съжаляваш. Поздрави и успех в избора!
    Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

Благодаря , колега. Предлагат ми KTM 200 , на добра цена. Като цяло за какво да внимавам при огледа, има ли слаби места.

Коментар

A като цяло, като ходя да го гледам за какво да внимавам. Има ли слаби места. Дали няма да му има нещо, защото му искат 3000лв.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 190,092 в 13:50 на 21-08-26.

Зареждам...
        X