Здравейте хора искам да попитам да ли си заслужава да си взема чисто ново CPI SX 50 2014 г.  е модела има и документи за регистрация внос от Италия на 00 км  е иначе е  чисто ново  благодаря предварително.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Заслужава ли си да си взема чисто ново CPI SX 50

Свий

X
- 

От: Заслужава ли си да си взема чисто ново CPI SX 50
Чисто ново за китаец-най-важното е сервиза да е до Вас, за да можете да го забутате до там без да ползвате друг транспорт.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
 - 

Какво е това ендуро ли е.Първоначално публикуван от i4o37 Преглед на мнениеЗдравейте хора искам да попитам да ли си заслужава да си взема чисто ново CPI SX 50 2014 г. е модела има и документи за регистрация внос от Италия на 00 км е иначе е чисто ново благодаря предварително.
Коментар
 - 

https://www.bikez.com/motorcycles/cp...ition_2008.php
Примерно.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
 - 

привет колега аз бях с rieju rr50 2008 година мотора беше много добре. Вървеше доста добре за кубиците си, след това взех кит от германия и го смених. С новия кит си дигаше 110 без проблем, иначе имат ряз и за здрави, а части за тях бол винаги съм намирал
 ако нещо друго те притеснява пиши

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар