Моят мотор е СМ и много искам да му кача капли крос,но не съм сигурен дали ще стане. На СМ модела е по-голям спирачния апарат отпред, а и осите не знам дали ще станат! tzvetan_angelov@mail.bg
Ако не ти е проблем, на мейла ми напиши gsm, аз ще ти се обадя.
За отпред ти е нужно да си свалиш диска от супермото джантата и да го монтираш на кросовата ти джанта(стига да е от ДРЗ или РМЗ със 6 дупки).Няма друг начин. Спирачният апарат е направен за 310мм диск, не е с адаптор. Иначе оста става. За задната не знам дали ще съм ти полезен, но аз бях взел кросови джанти от РМЗ250-2005г, та главината се оказа по-тясна (шарнира на СМ е по широк), а оста с 2мм по голяма. Правих си фланец и нови втулки, за да стане работата. Задният спирачен диск пасва, но при пиньона мах 44-45зъба можеш да сложиш без да удължаваш веригата. Надявам се да съм бил полезен.
Последно редактирано от viki terzieva; 04-01-10, 10:39.
а малко инфо за CC модела някой ще каже ли .Мисля че моя е такъв пластмасов резервоар.само ел. стартер има си и степенки за втори човек ( въпреки че досега не сам качвал никой и мисля така да си остане :Д )
а малко инфо за CC модела някой ще каже ли .Мисля че моя е такъв пластмасов резервоар.само ел. стартер има си и степенки за втори човек ( въпреки че досега не сам качвал никой и мисля така да си остане :Д )
С и СМ моделите са с железен резервоар. Явно някой преди теб го е тунинговал
...аз трябва да сложа степенки за втори човек,а фабрично няма място за тях.Трябва да импровизирам ли с некакви или има друго решение на нещата.Поздрави
...аз трябва да сложа степенки за втори човек,а фабрично няма място за тях.Трябва да импровизирам ли с некакви или има друго решение на нещата.Поздрави
Имай в предвид че S моделите имат допълнително метално продължение на рамката отзад (усилване), докато при E е само задния калник. Преди да правиш степенки, увери се че задната част ще издържи втори човек. Иначе разгледай снимки как е направено на S моделите и ако става търси степенки от такъв.
Коментар