Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за ХУСКВАРНА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

В дъното на таблицата по издържливост но не чак на последно място слагам MZ-ETZ Тия дни човъркаме един такъв - просто не мога да повярвам че този двигател е правен в Германия па макар и източна.
    2010 CRF 250 R

Коментар

Абе Хондата си е Хонда ама Ендуро моторите са ги измислили Ямаха и според мен Хонда и Ямаха в Ендурото са на кантар, като ямахите са по здрави, Хондите са по рейсинг и с по добро окачване, но са по нежни като цяло... калниците сам и много слаби и лесно се чупят. Разглобяването им е много по сложно, не може да стигнеш до карбуратора по никакъв начин, без да разглобиш мотора ... а да не говорим за проблемите с клапъните ... но пък ямахите трошат повече скорости ... абе и драва са много хубави мотора, но си имат + и -оси...

Коментар

Като бях в Австрия / Германия това лято г-н Цупин ми предложи представителство на Хъски за България, но като знам, че Хонда и Ямаха продават по няколко мотора на година ...
        Съществуваше и друго предложение. Аз и Данчо като водачи в ранглистата да караме новата Хускварна 450 за реклама, но до края на сезона и ако следващият не сме в челото да ги върнем
        Няма що, голяма награда! Отказах.
        Има и друг вариант, но за него ще говоря по-късно.
        Ендурото и сексът не са шега работа !
        -------------
        Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
        http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
          ...................
          Съществуваше и друго предложение. Аз и Данчо като водачи в ранглистата да караме новата Хускварна 450 за реклама, но до края на сезона и ако следващият не сме в челото да ги върнем
          .................
          И що отказа Можеше така да дадеш шанс и на други да поведат в класирането
          2010 CRF 250 R

Коментар

Да де, те Бучака и Митака само това чакат.
            -------------

Коментар

Това вече би ме стимулирало да дойда да ви накъсам шортите

Коментар

Искаш да караш Хускварна? Ще ти я уредя за да си ходя със здрави шорти, ама после да не съжаляваш за стария добър WR
                Ще идваш ли с дружка в Севлиево?
                -------------

Коментар

На 10-ти имам насточен час да ми вадят пирона от ръката Ако нещо се рамине ще се разходя да дледам...

Коментар

Първоначално публикуван от sabin
                    ......... Хузаберг - най голями трошки, но май са и най мощтни!
                    Напълно съгласен,дори добре поддържани екземпляри се трошат безсрамно често.Партньора това лято беше повече време под него отколкото върху него
                    "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
                    MG Racing Team

Коментар

Благодаря на всички.Отказвам се от ХУСКВАРНАТА. Забравям я .За сега оставам със стария кютук .Между другото да питам Жоро Хаджиев дали не се е отказал от каране в Рила .Че то си е високо-2500-2600 метра.

Коментар

markan, не ни остана време за Рила тази година. Много ни беше натоварена програмата, а и сега следва състезанието в Севлиево, после една седмица в Родопите и от 1-ви ноември сме в Мароко, така че няма как да го направим. Догодина лятото ще караме там непременно и ще ти се обадя
                        Имахме намерение да ходим в Пирин, но и това пропадна поради натоварена програма. Вече ми забравиха физиономията в къщи.
                        -------------

Коментар

...

Като бях в Австрия / Германия това лято г-н Цупин ми предложи представителство на Хъски за България, но като знам, че Хонда и Ямаха продават по няколко мотора на година ...
                          Има и друг вариант, но за него ще говоря по-късно.
                          То нещо не е много наред с нашите вносители - не знам как са от Кавазаки, но другите нещо не могат да се справят с цените ... тази година са продадени доста нови мотори, но повечето са на тъмно, а не от представителствата ... по някаква неофициална статистика едва 1 от 10 нови мотора се взима от представителствата. Причина е най-вече цената - има дилъри които доставят с няколко хиляди по-ниско от официалните... (друг е въпроса колко са официални, понеже май 99,99% са представителства на гръцки фирми)
                          Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Стасистиката дори е много по тъжна според мойте наблюдения, можеби 1:30.

Проблема е много прост. Официялните вносители просто не правят далавери с ДДС-то като ги внасят и ето ти 2-3 хиляди разлика отгоре! Отделно много от неофициалните вносители внасят от САЩ а там както знаем моторите са с поне 20% по евтини от БГ.

Като влезем в евро саюза след десетина години нещата ще се оправят и всички ще си плащаме ДДС... оправят ли казах ... нещо се обърках май

Коментар

по мои наблюдения тази година има купени може би около 100тина чисто нови мотора най вече ямаха и хонда е и ктм и кавазаки но от тях по малко
                              от хондите и ямахите всички които аз знам са от неофициален вносител
                              от ктм има доста купени от официалния
                              като влезем в евросъюза пак ще има далавери
                              моя приятел австриец досега не знам да си е купил ямаха от официалния им вносител а тои си купува всяка година чисто нова и продава старата

Коментар

1. Ако сега си купиш мотор от европа ти връщат ДДС-то защото БГ е извън нея. Като сме в ЕС ще си платиш ДДС-то като поп още там.
                                2. Компютрите на данъчните служби ще се свържат и ако купи мотор от европа, няма да има начин да го обявиш на ниска стойност или да го вкараш като на части.

Сигурен съм че БГ злият гений ще измисли нещо ново де...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X