Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ДНЕПЪР има ли смисъл?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

А сега да видя като решим да направим клуб колко хора ще могат да влезнат
    Това да не е някоя машина дето сульо пульо отива в магазина, плаща и вече е в клуба?

Сега разбрах как се получава затворено общество..

Най-много китайците да пуснат някое бутафорно копие, а ние с лимитираните бройки ще се смеем

Коментар

Между другото /не знам доколко е истина/, но тук скоро някакъв германец с поръчков мецедес засякъл един маниак с BMW боксер от войната и го "отстрелял" на място с 5000 евро Нашия се прибрал вкъщи пеша

Коментар

Дааа ... С фенките точно няма проблеми. Тва да не ти е някво просто просташко друсане само на задната седалка, тука възникват варианти ...)) Интересни!))
        Джедая е морски офицер, а сега е няква голяма московска мутра. Той си купи такова нещо, за колекцията. Ама не отраял и го подкарал. Хубаво, ама нали живота е сложен, и се случило с него да влачи Пажеро, друг път не знам какво. Кому сеир, кому гордост. Обаче фенките щели да го убият, когато жена му го влачила на тоя Урал с нейната си няква японска Ока. Щото решили че няква мръсна женска го е гепила завинаги, и станал въргала))

Коментар

Re: ДНЕПЪР има ли смисъл?

Много ви моля, дайте инфо от кой и как да си купя Днепър, обещавам печено агне или на Мусала или на Безбог. Много ми трябва мотор с кош, при това проходим, имам 2 немски овчарки за в коша, а работата ми е все по планините и затова търся и проходимост.

Коментар

Re: ДНЕПЪР има ли смисъл?

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
            Между другото /не знам доколко е истина/, но тук скоро някакъв германец с поръчков мецедес засякъл един маниак с BMW боксер от войната и го "отстрелял" на място с 5000 евро Нашия се прибрал вкъщи пеша
            За жалост приликата на Днепър и Урал с БМВ е повърхностна
            Вярвай ми - от този уред за инквизиция не се слиза чист... и без паркинсон..
            Карал съм такова - без коша и винаги плюе масло по панталоните.
            Гадно за каране, неспиращо, ускорява до 60 за по-малко от седмица и гори около 9/100. Постоянни проблеми с генератора..Карай го там, където може да го зарежеш без угризения и да се прибереш пеша. След 100 км с това съм сигурен, че ще искаш да се отървеш от него... Пали като бракуван трактор през зимата в лапите на бяла мечка. (никога без някаква си майка...)
            И внимавай с манивелата - ако те ритне си в Орбита...
            Мисля, че ми бяха останали части за него някъде - ще потърся.
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

От: ДНЕПЪР има ли смисъл?

Колеги свържете ме и мен с човека интересувам се от днепър ако може на лично

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X