Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ДНЕПЪР има ли смисъл?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Това е ! Явно ги взимат от едно място, в руските сайтове са много по-евтини, ама струва ли си да се разправяш толкова за такава антика.
    Иначе изработката явно е трагична, но за тия пари вече и читаво колело не можеш да купиш

Коментар

Мислих доста дали да не се издокарам с една такава антика, ама като гледам - заема място колкото една малка кола, гори колкото същата , кабрио е ,..... абе не е за мен. Това е или за хора които се занимават със земеделие, например да си носят помпата за поливане и разни такива, или за колекционери. Верно евтин е, обаче ако имам излишни 1000 лева бих ги дал с по- голямо удоволствие за някое по- евтинко ендуро .

Коментар

Volk,ако наистина е на цената на едно колело,премести ме няколко места напред в списъка.Бирата от мен.Нищо че няма кардан на коша!

Коментар

Колело ама не китайско, а от тия с дисковите спирачки! Искат 1000 лева и една седмица за доставка, на адрес. Ще го задвижа и ако човека си изпълни обещанието /да не ме орезили/, ще дам телефона му на всеки от форума, който се интересува! Има някакви образи които ги внасят и ги продават боядисани на филмовите продукции да ги взривяват!

Коментар

И аз искам, ама само с кардан на коша.
            Прочее, ако на някой се падне с кардан, внимавайте като се вдига гумата на коша. Може да се пусне на земята само с отделен съединител. Дифа е 2:1, и с газ всичко се счупва.

Коментар

Искам и аз .....
              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Аз пък не искам
                Тва е нещо като руско харлей. Гори много, шуми много и никак не са здрави. С тия пари бих си купил части за освежаване на моторетката или колата
                2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Volk
                  Предполагам, че ще е някой трошляк, ама поне ще забавлявам децата в махалата! Пък може и някое гадже да вместя в коша!
                  Volk, направих една кратка анкета сред гаджетата в махалата. Всички умират да се возят на Днепър с кош Казаха, че ако има такова нещо ще заебат веднага Поршета, Мерцедеси и BMW-та и ще чакат на опашка!!!
                  Ендурото и сексът не са шега работа !
                  -------------
                  Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                  http://crazy-job.com

Коментар

не смейте

Не знаеш каква бела си вземаш. Половината винтове са навити без резби в отворите, нищо чудно и с чук. Липсват зегерки по буталните болтове. Липсват шайби за реглаж на главното предване. Руснаците са били много пияни като са го правили, предполагам в някой затвор. Аз съм карал 2 руски боксера - м61 ИРБИТ и м65 УРАЛ. Те бяха вечни главоболия, а Днепъра е най големия боклук от всичките "руски пляски". Скоро един приятел се оттърва срещу 300лв.
                    Предполагам , че става въпрос за Днеприте в Русе. Има един хангар пълен и от време на време се надига вълна от ентусиасти. Откакто живея в Русе, все някой се похвалва, че си е взел и после, че се е оттървал.

Ако все пак си се навил, веднага го разглоби, ВЕДНАГА! Не си прави илюзии да го покараш за кеф преди!

Коментар

Ето това ми трябваше, така да се каже работеща информация! И аз имам чуството, че ги взимат от тук, защото не ми приличат на вносители! Ако имаш някакви координати, дай ги да спестим някой лев за някоя каса бира за форума! А че е гробница е ясно, ама дали стара руска беля или нова китайска все тая! Разбрах, че от коляновия вал до колелото губи 4 коня заради калпави редукции!

Коментар

опааа
                        тука вече ма настъпахте мене
                        всички мотори, повтарям ВСИЧКИ
                        губят мощтност от коляновия вал до колелото
                        и то не 4 ами обикновенно за кросови и ендуро мотори около 10 коня
                        и това е за нови или напълно изправни мотори
                        ако имаш стара и несмазана верига или смотани зъбаци или смотани лагери и други такива загубите стават ехееее

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                          Първоначално публикуван от Volk
                          Предполагам, че ще е някой трошляк, ама поне ще забавлявам децата в махалата! Пък може и някое гадже да вместя в коша!
                          Volk, направих една кратка анкета сред гаджетата в махалата. Всички умират да се возят на Днепър с кош Казаха, че ако има такова нещо ще заебат веднага Поршета, Мерцедеси и BMW-та и ще чакат на опашка!!!
                          А пък в мойта махала ми казаха, че най-много им харесвало на такъв, но да е с два коша

Коментар

Що бе? Я си преставете някоя манекенка със силикон да се подрусва в коша и да гледа страстно ! Не се ли връзва? Може и бойна каска да и сложа!

Коментар

А в мойта махала не ми казаха нищо. Сигурно не са успели горките. Отначало не разбрах за кво, май си хвърляха бикините към мене. Сега ги гледам стоят на колене покрай къщи, и гледат кат че са имали видение.
                              Позор! Как може истински идиот който кара истински изрод да вози в него изкуствени цици??? Къде отива света?????????((((((((((((((((((

Коментар

Стефане, ако искаш мога да вея флаг с логото на твоята фирма! Ще те рекламирам без пари!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X